Türknet Gigafiber hakkında yardım lazım

gatenhell

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhaba,
Evin kapısında fiber kutusu var binama kadar geldi üzerinde de Türknet numarası vs. var. Ben Türknet abonesi oldum geçenlerde (Bundan tamamen bağımsız sadece TTNET'ten geçmek istedim, VDSL var şuan.).
Sabah SMS geldi adresinizde Gigafiber geldi randevu oluşturun diye, yarın sabaha randevuda vardı oluşturdum. Fakat az önce Türknet'i aradığımda adresinizde çalışma halen devam ediyor fiber aktif değil yanlışlık olmuş başvuru yapamamanız lazımdı dediler ben anlamadım. Altyapı sorgulatıyorum Gigafiber var adresinizde diyor. Arıyorum çalışma devam ediyor henüz yok diyorlar.
Ne yapmalıyım ?
Ya ben gigafiber var diye abone olsaydım ne olacaktı ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-22 171821.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-22 171821.webp
    19.7 KB · Hit: 39
Evet devam ediyor doatum bende yeni geçtim ve 950 mbps alıyorum acayip iyi.

Merhaba,
Evin kapısında fiber kutusu var binama kadar geldi üzerinde de Türknet numarası vs. var. Ben Türknet abonesi oldum geçenlerde (Bundan tamamen bağımsız sadece TTNET'ten geçmek istedim, VDSL var şuan.).
Sabah SMS geldi adresinizde Gigafiber geldi randevu oluşturun diye, yarın sabaha randevuda vardı oluşturdum. Fakat az önce Türknet'i aradığımda adresinizde çalışma halen devam ediyor fiber aktif değil yanlışlık olmuş başvuru yapamamanız lazımdı dediler ben anlamadım. Altyapı sorgulatıyorum Gigafiber var adresinizde diyor. Arıyorum çalışma devam ediyor henüz yok diyorlar.
Ne yapmalıyım ?
O arada oluyor Türk Telekom’da da bize fiber var gözükürken daha kablo yeni çekiliyordu.

Merhaba,
Ne yapmalıyım ?
o düzelir bir kaç haftaya hocam

Bir kaç haftaya düzeliyor. Binaya kutu koymuşlardı kabloları çektiler. 2 Hafta sonra sistemde aktif oldu geçtim.

Kutunun olması bir şey ifade etmiyor. 4 hafta önce ben de Türknet gigafibere geçtim. Altyapının izin verdiğini söylemesi ve kutu olmasına rağmen yine de müşteri hizmetleri adres olarak sorgulamasını yapmıştı. Tek fark sizde ufak bir organizasyon hatası olmuş.

Kutunun olması bir şey ifade etmiyor. 4 hafta önce ben de Türknet gigafibere geçtim. Altyapının izin verdiğini söylemesi ve kutu olmasına rağmen yine de müşteri hizmetleri adres olarak sorgulamasını yapmıştı. Tek fark sizde ufak bir organizasyon hatası olmuş.
Adres sorgulamasında fiber görünüyor, altyapı ve kutuyu direkt altyapıyı çeken altyapı uzmanları ile konuşarak sordum. İşlem tamam çekildi tüm mahalleye gerisi şirkette aktif edecekler sadece dediler ve 2 ay civarı oldu bunu söyleyeli

Geri