Türknet Gigafiber Hakkında

Reaksiyon skoru
33
Merhaba arkadaşlar,

Türknet bu hafta içerisinde mahalleye kablo döşemeye başladı. 1 gün arayla bina içinde kutu yerleştirildi ve binaya gelen kablo kutuya bağlandı.

İşlemler bu kadar hızlı ilerlerken merak ettiğim konu gigafiber ne zaman aktif olur?

Merhaba arkadaşlar,

Türknet bu hafta içerisinde mahalleye kablo döşemeye başladı. 1 gün arayla bina içinde kutu yerleştirildi ve binaya gelen kablo kutuya bağlandı.

İşlemler bu kadar hızlı ilerlerken merak ettiğim konu gigafiber ne zaman aktif olur?
Ben son olaylardan sonra TurkNete güvenmiyorum.

Son olaylar? Aydınlatabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevabınız için teşekkürler.
son olaylar demek istediği türknet veri sızdırdı o muhabbet, Gigafiber sorunuz için ise ben İstanbul'da oturuyorum ve 1-2 hafta gibi bir süre içinde halledildi benim internetim.

Ben son olaylardan sonra TurkNete güvenmiyorum.
bilgiler icin diyorsan zaten 2015 yilindan beri mernis datalarimiz her yerde 5 10 tl lik komik rakamlara satiliyor turknet hakli demiyorum fakat olayi gayet iyi kapattiklarini dusunmekteyim.
Merhaba arkadaşlar,

hafta hafta arayarak sureci hizlandirabilirsin diye dusunuyorum fakat 1 ay icinde aktif olur zaten.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri