Neler Yeni

Türknet rezilliği!!!

yasinsuer

80+ Bronze
Beyler dün aradım başvuru yaptım dediler maile form gelecek imzalayıp eve gelecek arkadaşlara verirsiniz tamam dedim kapattık 2 saat oldu mail yok. Arıyorum telesekreter kadın başvurunuzu aldık devam için maile gelen formu imzalayıp verilen adrese gönderin diyor. İkisi farklı şey söylüyor çağrı merkezi veya telefonda yardım destek gibi bir uygulaması yok mu bunları haaa bide sürekli benim kaydım varmış gibi online işlemlerden yapın diyor online işlemlere girmek için müşteri no şifre istiyor bana o bilgiler verilmedi

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
bunda kızılacak bişey yok o kadarda kendiniz abartmışsınız

VorleN

80+ Silver
Beyler dün aradım başvuru yaptım dediler maile form gelecek imzalayıp eve gelecek arkadaşlara verirsiniz tamam dedim kapattık 2 saat oldu mail yok. Arıyorum telesekreter kadın başvurunuzu aldık devam için maile gelen formu imzalayıp verilen adrese gönderin diyor. İkisi farklı şey söylüyor çağrı merkezi veya telefonda yardım destek gibi bir uygulaması yok mu bunları haaa bide sürekli benim kaydım varmış gibi online işlemlerden yapın diyor online işlemlere girmek için müşteri no şifre istiyor bana o bilgiler verilmedi
Belki yoğunluk falan vardır hemen öfkenizi forumda kusmayın. 2 Saatte mail gelmemesi normal Türknet'in teknik ekibi vs. çok iyi değil neden ucuz sanıyorsun? Kaliteli teknik desteği olan Türk Telekom var orayı kullanabilirsin.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gereksiz abarttınız

yasinsuer

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hadi ya dünden beri bir tane mail gelmez veya benimle muhatap olacak bir Allah’ın kulu olmaz mı

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
spam kutusuna baktın mı ?

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Hocam millenicomu araştırdım.Herkes memnun hemen bağlanmış.Bir ay geçti hala bağlanamadım.Saçmalık.

yasinsuer

80+ Bronze
Türklerin sıkıntısı bu zaten reis bunu göze alarak türknete gir müşteri hizmetleri konusunda çöp ilerde sıkıntın fln olursa uğraşırsın
Usta bide arıyorum sanki bağlantıyı yapmışlar gibi maili gönderin işleminize devam edelim diyor Ne mail var dünden beri ne başka bir şey bide şey online işlemlerden yapın diyor kayıtlı olamadığım için ne kullanıcı afı Ne şifrem var mal yerine koyuyorlar insanı

Dambıldor

80+ Silver
Usta bide arıyorum sanki bağlantıyı yapmışlar gibi maili gönderin işleminize devam edelim diyor Ne mail var dünden beri ne başka bir şey bide şey online işlemlerden yapın diyor kayıtlı olamadığım için ne kullanıcı afı Ne şifrem var mal yerine koyuyorlar insanı
Spam kutusuna baktın mı? Bir de hafta sonu girdi araya bugün tekrar ara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy