Ankara'da 5 semte gelecek denildi 2021'de sonra 2 semte yapıp bir daha çalışma yapmadılar. Neden bıraktılar? Ankara'da 2 semtte var sadece.Merhaba daha önce benzer bir konu açmıştım. Türk Telekomdan ayrıldım TürkNet e geçtim. Fiber saha personeliyim. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım.
Ben de onu merak ediyorum para verip çektiremez miyiz? Kablo parası vs. neyse versek elektrikçi çağırıp çektirsek veya turk telekom ekipleri gelip çekse olmaz mı? 3 Senedir bekliyorum.Türktelekomun altyapısı var orada . Türknet çekmez .Müdürlüğe başvursan çekmeyiz deyip gönderiyorlar . Acaba fiber çekme ücreti desen ne kadar tutar ?
nası neresinde var hocam hangi ataşehir'den bahsediyorsun senAtaşehirin neresinde var fiber
1. Herkesin sorucağı soru: Fiber nasıl getirdirebilirim bide Mesela bizim ileri ki sokaklar full fiber, gigafiber falan ama burda tek bizim yan taraf daki dükkanda türk telekom fiber var başka bir yerde göremedim bile full vdsl yani sence ne yapmak lazım türk telekom kuyusuda evin önündeki delik anladığım kadarıyla ara sıra gelip birşeyler yapıyordu türk telekom ama kaç ay yıl oluyor yani hep gelseler bile hiç fiberle ilgili bir gelişim göremedim sanki kontrole geliyorlarmış gibiMerhaba daha önce benzer bir konu açmıştım. Türk Telekomdan ayrıldım TürkNet e geçtim. Fiber saha personeliyim. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım.
Merhaba hocam. Türknet in kendi fiber altyapısının olması lazım 1000 mb için. Siyah kutu koyuyorlar genelde. Türk telekom altyapısıyla da türknet fiber kullanılıyor ama 1000mb vermiyor diye biliyorum. Altyapı ekibine ulaşamazsın. Dilekçe verebilirsin sadece müdürlüğe.Hocam merhabalar benim Türk Telekom fiber altyapım var, 200mbps destekliyor. Bir arkadaşa cevap olarak yazmışsınız fiber varsa kolay kutu koyarlar diye, bu koydukları kutuyla 1000mbps gigafiber alabilir miyiz? Ve bu altyapı ekibine nasıl ulaşabiliriz yardımcı olursan çok makbule geçer.
Hocam 1000 mb şuan da 400 tl oldu. 12 ay peşin verirsen daha da indirimli oluyor. Ama hala bu fiyata rakipsiz sayılır. Türk telekom 1000 mb i ben işten çıkmadan önce 800- 900 tl ye veriyordu en son. Sadece iki defa bağlamıştım 1000 mb o da internet kafeydi adam mecbur almıştı.Valla ben geçtim türk telekom taahhütüm vardı direk bozdum umrumda değil gigafiber bir başka şaka gibi 200tl aylık
Normal kurulum talep edin. Kayıt açsınlar gelen ekip port dolu diye altyapıya iletecek.Hocam bizdede port yok kuruluk kaydı açın demiştiniz ne kurulum kaydı orayı pek anlamadım bilgilendirirmisiniz.
Hocam bütçe yetmiyor diye düşünüyorum işçi sıkıntısıda olabilir.Ankara'da 5 semte gelecek denildi 2021'de sonra 2 semte yapıp bir daha çalışma yapmadılar. Neden bıraktılar? Ankara'da 2 semtte var sadece.
Doğu batı bölgelerinası neresinde var hocam hangi ataşehir'den bahsediyorsun sen
Şimdi hoca benim aile evindeki altyapı 60MBPS falan destekliyor bana max 35 verebiliyorlar (milleni kullanıyorum) benim yazın üniversitem bitiyor aile evine geçeceğim. Yayın vs yapıyorum 35/11 falan alıyorum bana yayında yetiyor normal şartlarda ancak evde herkes interneti kullanınca sorun çıkabiliyor ben fiber altyapı istiyorum başvuru yapsam sadece benim yaptığım başvuru geçerli olur mu yoksa o mahallede çokça fiber isteği mi gelmesi lazım fiber çekilmesi için? TürkNet'i sevmesem de eğer başvurudan sonra fiberi çekerler kullanırsın derseler TürkNet'e geçebilirim eğer illa mahallede çokça başvurunun olması lazımsa Milleniden hiçbir sorun yaşamadım bu güne kadar...Merhaba daha önce benzer bir konu açmıştım. Türk Telekomdan ayrıldım TürkNet e geçtim. Fiber saha personeliyim. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım.