DejavuKing
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 526
Tanılama kısmından DSL'e gelip orayı komple atın.Merhaba,
Turknetin 35 mbps paketini kullanirken herhangi bir kopma yasamiyordum. 75 mbps ye gectim. İndirme yaparken sık sık internette kopma oluyor. Modemim Keenetic Extra Dsl
Buyur hocam.Tanılama kısmından DSL'e gelip orayı komple atın.
Ne kadar bir düşüş? Ben şu an 74 mbps alıyorum ama hic tat vermiyor gerçekten.Bende de 8 dba' da sürekli kopuyordu türknet. 20 yaptım. Hızım çok ciddi düşse de kopmuyor. Bakalım yazdım türknete
Telekomdan dönüş oldu mu görkem bey (!)Bende de 8 dba' da sürekli kopuyordu türknet. 20 yaptım. Hızım çok ciddi düşse de kopmuyor. Bakalım yazdım türknete
54' den 20' yeNe kadar bir düşüş? Ben şu an 74 mbps alıyorum ama hic tat vermiyor gerçekten.
Olmadı henüz.Hatta herhangi bir sorun yok şu an.
Ayrıca millenicom üzerinden altyapınızı sorgulayıp atın.
Ve 75Mbps paket almışsınız ama 79Mbps tanımlanmış eğer Altyapı 80 Falan destekliyorsa ve siz 100Mbps aldıysanız ondan kaynaklı olabilir.
Post automatically merged:
Telekomdan dönüş oldu mu görkem bey (!)
Paketim bu. Nasıl çözebiliriz bu sorunu. Turknete kayıt açıyorum. 24 saattir sıkıntı yok diye dönüp kaydı kapatmaya çalışıyorlarHatta herhangi bir sorun yok şu an.
Ayrıca millenicom üzerinden altyapınızı sorgulayıp atın.
Ve 75Mbps paket almışsınız ama 79Mbps tanımlanmış eğer Altyapı 80 Falan destekliyorsa ve siz 100Mbps aldıysanız ondan kaynaklı olabilir.
Telekomdan dönüş oldu mu görkem bey (!)
Baya düşüş olmuş hocam. Benim 35 mbps de sıkıntı yoktu. En kötü oraya dönücem.54' den 20' ye
Olmadı henüz.
Bende de o 24 saat şeysi oluyor. Millenicoma geçicem ama 2 ay bedavamın bitmesini bekliyorum. Millenicoma geçme sebebim türknet kötü olduğu için değil Superonline altyapım var.Paketim bu. Nasıl çözebiliriz bu sorunu. Turknete kayıt açıyorum. 24 saattir sıkıntı yok diye dönüp kaydı kapatmaya çalışıyorlar
Snr marginin düşük olmasi iyi degil mi aslinda?Bende de o 24 saat şeysi oluyor. Millenicoma geçicem ama 2 ay bedavamın bitmesini bekliyorum. Millenicoma geçme sebebim türknet kötü olduğu için değil Superonline altyapım var.
Şuan genel bir sorun galiba. VDSL/ADSL ayarlarına girip SNR margini 12 yapın. Hızınız 60 falan olur.
Eğer bu kısmı bulamıyorsan ek hat ayarlarını göstere bas orda çıkar.
Alıntıyı görüntüle
Bende 20' ye kadar kopuyo 20' de problem yok
Bende 20 sen 12 yap.
Ama hızın düşer deidğim gibi.
Ben 54 destekli altyapıdan 70 alıyordum. SNR Margini 4 yaptıydım sıkıntı yoktu. Bir gün uyandım internet yoktu. 1 gün boyunca gelmedi. Sonra böyle işte. Altyapı çalışması dendi bize. 5 gündür böyle bende. 20' ye çektim maalesef.Paketim bu. Nasıl çözebiliriz bu sorunu. Turknete kayıt açıyorum. 24 saattir sıkıntı yok diye dönüp kaydı kapatmaya çalışıyorlar
Baya düşüş olmuş hocam. Benim 35 mbps de sıkıntı yoktu. En kötü oraya dönücem.
Yüksek olması iyi.Snr marginin düşük olmasi iyi degil mi aslinda?
değil.@alpolojix hocam 8 dba sıkıntılı bir deger mi sizin de fikrinizi almak isterim?