leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Turk.net istanbul varBende aynı paketteydim. 16 olunca kopuyordu.
Türknet sunucusu yok uwu.
Türknetin sitesinden yapıyım bari
Alıntıyı görüntüle
Turk.net istanbul varBende aynı paketteydim. 16 olunca kopuyordu.
Türknet sunucusu yok uwu.
Türknetin sitesinden yapıyım bari
Alıntıyı görüntüle
180 mi oh... Ben 63 lira veriyorum buna daha hiç kesilmedi.180 ama fiyat umrumda değil kesinti olmasın hızlı olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türknete falan geçsem daha ucuz olur da Tütk Telekomla 1 sıkıntı bile yaşamadım o yüzden kalıyorum
Ben niye görmüyom yaTurk.net istanbul var
la yani geçmedin mi sen180 mi oh... Ben 63 lira veriyorum buna daha hiç kesilmedi.
Ben niye görmüyom ya
Alıntıyı görüntüle
hee. bakıma alınmıştır bende de çıkmıyor. daha dün çıkmıştı. neyse ya akşam yazarım180 mi oh... Ben 63 lira veriyorum buna daha hiç kesilmedi.
Ben niye görmüyom ya
Alıntıyı görüntüle
Geçtim de sunucularda türknet yok vodafone falan var. Turknetin sitesindeki hız testi sayfasıda açılmıyor :dla yani geçmedin mi sen![]()
Baya kötüADSL olarak başladı desteğe yazdık ertesi gün direkt geçtik. @alpolojix evde 5-6 cihaz açıkken bu test. Aylık 63.75 TL
Alıntıyı görüntüle
yazdım yukarıdaGeçtim de sunucularda türknet yok vodafone falan var. Turknetin sitesindeki hız testi sayfasıda açılmıyor :d
Sana kötü birader. Önceden 12.5 down 0.5 up' a 81 tl veriyodumBaya kötü
Deutsche Telekom 250Mbps SVDSL Veriyor. 50Mbps upload var bide. biz hala 30lardaBaya kötü
Helal sana250 mbit Download ve 100 mbit upload
Millenicoma geççektim de izin vermediler 20 lria daha versem 100 down 15 upload alıyodum şuanKablonet adamdırYalnız upload bi' tık düşük çıktı nedense. 89 TL fiyat.
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Helal olsunHelal sana
Millenicoma geççektim de izin vermediler 20 lria daha versem 100 down 15 upload alıyodum şuan10gbit altyapı var galiba.