Neler Yeni

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

hangisi daha iyi hocam 600 mü 700 olan mı ?
Çok fark yoktur bence. ama 600serisi daha hafif ve ped kulak kısmı daha geniş duruyor. 700de bluetooth var ama dongle varken bluetooth kullanmaya gerek yok hem gecikmesi fazla zaten. Ben 600 serisini aldım.

alınır mı? ya aşırı merak ettim fuxi h3 gibi elimde patlar diye korkuyoruum

Çok fark yoktur bence. ama 600serisi daha hafif ve ped kulak kısmı daha geniş duruyor. 700de bluetooth var ama dongle varken bluetooth kullanmaya gerek yok hem gecikmesi fazla zaten.
hocam dongle yok mu 700 serisinde.

600 serisinde de var.
şimdi gördüm onu düzeltcektim tam sizce hangisi alınır blacksharkv2x var artık bozulmaya başladı hem denemek için kablosuz alayım diyorum 600 mü 700mü gider

şimdi gördüm onu düzeltcektim tam sizce hangisi alınır blacksharkv2x var artık bozulmaya başladı hem denemek için kablosuz alayım diyorum 600 mü 700mü gider
Çok fark yoktur bence. ama 600serisi daha hafif ve ped kulak kısmı daha geniş duruyor. 700de bluetooth var ama dongle varken bluetooth kullanmaya gerek yok hem gecikmesi fazla zaten. Ben 600 serisini aldım.

ilk sipariş 150tl ve bankkart puanı ile 870'e denk geldi kulaklık arıyodum 2 haftadır forumda herkes övmeye başlayınca aldım hiçbir fikrim yok kulaklık hakkında ama bakalım nolacak

Geri