TV TAMİR KONULARI AÇSAM İŞİNİZE YARAR MI

Hocam bende bir soru sorayım
Bizim eski Samsung tvmizde Ekranda siyah şeritli çizgiler çıkıyordu panel değiştirdiler gene çıktı. Bunu neden yapar?

Hocam bende bir soru sorayım
Bizim eski Samsung tvmizde Ekranda siyah şeritli çizgiler çıkıyordu panel değiştirdiler gene çıktı. Bunu neden yapar?
Hangi seri hocam arka etiketi tam yazarsanız daha net konuşabilirim.

Etiketi hatırlamam mümkün değil, ama crystal 50 serisiydi.
Hocam bazı modellerde panel kronik olduğu için uyan farklı panel kullanıyorlar bu durumda pek sıkıntı çıkmıyor aynı panelse genellikle 3 yıl içinde hata veriyor yine ama tabi elektronik şans işi birazda vermeyebilir de

Hocam ben tavsiye etmem o kartlara genellikle bga yapıp( işlemciyi söküp tekrar alt ayakları lehim bilyeleri ile dizme işlemi) size verirler. İşlemci arızalı ise zaten çok yüksek fiyat çıkar 2 türlü de kart kronik arızalı aynı hatayı mutlaka tekrar verir. Ben yaptırmanızı tavsiye etmem yeni bir tv bakın imkanınız varsa. Bide ne fiyat verdiler hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni monitör bakmak daha ucuz bile olabilir 😁
Hocam yeni tv alalı 3-4 yıl oldu bu öyle yatıyor ozaman fiyatıyla yaptırmak iatememiştik.

Hocam yeni tv alalı 3-4 yıl oldu bu öyle yatıyor ozaman fiyatıyla yaptırmak iatememiştik.
İnternetten çıkma kart almanız daha mantıklı gibi tamir yerine ortalama 2-2.5k arası fiyatı diye hatırlıyorum. İşlem görmemiş kart daha sağlıklı oluyor. Çip değişiminde kart ısıya mağruz kalıyor çıkma kart temizse daha iyi olur.

Arkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.
dostum bi sıkıntımı paylaşsam çözebilir miyiz ya da sana göndersem kargo ile falan :D

Arkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.
tabii ki olur neden olmasın :D

pc açınca monitör ekranı geliyor 10 saniye sonra ekran kapanıyor monitörün power tuşuna basıyorum ekran geliyor 10 saniye sonra yine kararıyor
Hocam monitör arızaları hiç gelmediği için ve biraz farklı olduğu için bilgim yok kusura bakmayın.

Geri