Twitch'e başlasam mı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Şimdi dostlar benim bir hayalim var.
7/18 Yayın verecek bir Twitch kanalı. Bunu gerçekleştirmek için tabi birden fazla pc falan lazım çok çok iyi soğutmalar lazım ama şimdiden böyle ufak ufak mevcut pcyle yayınlara başlasam mı ?
Geçiş efektlerinden tut müziklere kadar her şey hazır.

7/18 Yayın verecek bir Twitch kanalı. Bunu gerçekleştirmek için tabi birden fazla PC falan lazım çok çok iyi soğutmalar lazım ama şimdiden böyle ufak ufak mevcut pcyle yayınlara başlasam mı ?
Bence başla derim pc ve int , iyiyse izlerim bende ara ara bırakmıştım twitci ama olsun :D

7/18 Yayın verecek bir Twitch kanalı. Bunu gerçekleştirmek için tabi birden fazla PC falan lazım çok çok iyi soğutmalar lazım ama şimdiden böyle ufak ufak mevcut pcyle yayınlara başlasam mı ?
birlikte bişeyler yapalım mı ? ben yayına girerim sonra sen açarsın sana host falan atarım öyle takılırız. grup misali.

Bence başla derim PC ve int , iyiyse izlerim bende ara ara bırakmıştım twitci ama olsun :D
Pc günümüzde giriş seviyesi sayılabilecek bişey.
B450M-DRAGON
ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC
GSKILL Ripjaws V Siyah 8GB 3200MHz CL16 (parayı bulursam 16 yapacağım.)
RYZEN 5 3500X Falan bilmemne.
6000Bitrate yayın veririm upload 7.6

evet biliyorum ekran kartı düşük kalmış değiştir falan ama param yok aga bitti hepsi fiyatlar böyle devam ederse anca seneye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birlikte bişeyler yapalım mı ? ben yayına girerim sonra sen açarsın sana host falan atarım öyle takılırız. grup misali.
valla bilemem. önceden laptop üzerinden insta yayınları açardım özel program kullanarak. obs ayarlarını daha yapmam gerek efektleri yeni pcye kurmam falan. tasarımcı arkadaşım var ona bi kapak fotosu yaptırırım güzel işçilik.

7 gün 18 saat. Ne yayınlamayı düşünüyorsun?

PC günümüzde giriş seviyesi sayılabilecek bişey.
B450M-DRAGON

evet biliyorum ekran kartı düşük kalmış değiştir falan ama param yok aga bitti hepsi fiyatlar böyle devam ederse anca seneye.

valla bilemem. önceden laptop üzerinden insta yayınları açardım özel program kullanarak. obs ayarlarını daha yapmam gerek efektleri yeni pcye kurmam falan. tasarımcı arkadaşım var ona bi kapak fotosu yaptırırım güzel işçilik.
Bilgisayarın sadece yayın yapacaksan yeterli zaten. Eğer oyun da oynayacağım dersen arada bir iki sorun dışında yine pek sorun olacağını sanmam.

7 gün 18 saat. Ne yayınlamayı düşünüyorsun?
Tv8 Düşün. 5-6 tane program var şak şak şak herifler yayınlıyor.
Zaten hayalim yani gelecekte yapmayı umduğum şey. evin bir odasına 3 nvidia 3amd ekran kartlı pc koyarım değil koyarız tabi tek başına olacak iş değil bu. ondan sonra bir tane ana yayın bilgisayarı olur cam link ile hepsi birbirine bağlanır en son yayın çıkış bilgisayarına gider ve oradan çıkışı sağlanır. ben bunun için türk telekom fiber falan uğraşıyorum siz ne sandınız. yakında da yapa için bişeyler bakacağım.

soğutma için oda full kapalı olur klimalar çalışır aynı tt'nin esenyurt santral şeyi gibi veri merkezi gibi olur.

PC günümüzde giriş seviyesi sayılabilecek bişey.
B450M-DRAGON

basit işler onlar.

Tv8 Düşün. 5-6 tane program var şak şak şak herifler yayınlıyor.
Zaten hayalim yani gelecekte yapmayı umduğum şey. evin bir odasına 3 nvidia 3amd ekran kartlı PC koyarım değil koyarız tabi tek başına olacak iş değil bu. ondan sonra bir tane ana yayın bilgisayarı olur cam link ile hepsi birbirine bağlanır en son yayın çıkış bilgisayarına gider ve oradan çıkışı sağlanır. ben bunun için türk telekom fiber falan uğraşıyorum siz ne sandınız. yakında da yapa için bişeyler bakacağım.
Anladım, kanalınızın linkini bana özelden atabilir misiniz?

Bilgisayarın sadece yayın yapacaksan yeterli zaten. Eğer oyun da oynayacağım dersen arada bir iki sorun dışında yine pek sorun olacağını sanmam.
ya şöyle fazla sekme falan açma yapmayacağım zaten hazırda bi laptopum var bunu kenara koyarım oradan yayın durumuna bakarım falan filan. zaten en geç kasım ayının ortalarında falan başlayabilirim çünkü oda tadilatta.

Anladım, kanalınızın linkini bana özelden atabilir misiniz?
daha açılmadık reis. kebapçı açılışı yapacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,768
Üyeler
195,454
Son üye
ifhlmng
Geri