TYT AYT netleriniz nasıl?

2 ayda ayt matematik bitirilir ama sadece ayt matematiğe odaklanırsanız biter.Yani kalan derslerden olursunuz bu seferde maalesef.O yüzden Furkan'ın işi çok zor.
Orasını bilemem.
Nasıl öğrenir? Hangi konuyu kaç günde öğrenir orası ona kalmış.

11im ayt hakkında konuşamıycam o yüzden ama tytde 70 60 ln. Tyt feni direk bilmiyorum online dersleri dinlemedim pişmanım buna. Gerçi dinlesem de anlayamazdım büyük ihtimal çünkü dinlediğim dersleri de yapamıyorum. Bu yaz tytyi hallettim hallettim yoksa patlıcam.

Türkçeyi nasıl düzelttiniz
Düzeltmedim hocam hala 20 net türkçe kaybediyorum sadece matta 40 yaptigim oluyor fen de genelde ful oluyor benim tavsiyem azicik temel varsa full deneme cözülmesi ona göre analiz yapip 30 40 dk konu ardindan başka deneme yapılması

11. sınıf olduğum için daha AYT denemesi çözmedim. TYT'de ise 60 civarı yapıyorum.

Düzeltmedim hocam hala 20 net türkçe kaybediyorum sadece matta 40 yaptigim oluyor fen de genelde ful oluyor benim tavsiyem azicik temel varsa full deneme cözülmesi ona göre analiz yapip 30 40 dk konu ardindan başka deneme yapılması
Hocam sizin işiniz basit ya.Türkçe zaten zor bir ders değil rahat halledersiniz bence.

Hocam sizin işiniz basit ya.Türkçe zaten zor bir ders değil rahat halledersiniz bence.
Dil bilgisi ful geliyor sorun olan problem ve canim sıkildıgı için çözmüyorum seneye hallederim diyip geçiyorum hem şu an 11 oldugum için pek bi sınav stresim yok seneye gelen stres ile birlikte netlerimde 5 ila 20 kayıp bekliyorum

yaparsınız hocam mattan 40 yapıp türkçeden 20 yapmak çok enteresan mat önerileriniz var mı 17 net civarı yapıyorum problemlerde çok zorlanıyorum nasıl çalışmalıyım

yaparsınız hocam mattan 40 yapıp türkçeden 20 yapmak çok enteresan mat önerileriniz var mı 17 net civarı yapıyorum problemlerde çok zorlanıyorum nasıl çalışmalıyım
Şahsen pek üzmek istemem ama mat bir tık fazla zeka işi ama sen yeni nesil sorular ve problemler cözdükçe bir şekilde gelişiyor

Bende genelde 35 üstü yapıyorum.Tavsiyem soru bankasından soru çözerken saatli çözmeniz.Mesela bir testte 12 soru var siz 15 dk kronometreden tutup öyle çözmeniz

En önemlisi dersten zevk almak hocalar kötü olsa bile evde soru cözerken kendini ikna et

Dil bilgisi ful geliyor sorun olan problem ve canim sıkildıgı için çözmüyorum seneye hallederim diyip geçiyorum hem şu an 11 oldugum için pek bi sınav stresim yok seneye gelen stres ile birlikte netlerimde 5 ila 20 kayıp bekliyorum
Hocam 11 seniz iyi aslında netler.Sadece ayt iyi kasmanız lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,480
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri