korkusuzberitan
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Selam arkadaşlar, YKS’ye son 14 gün kala netleriniz nasıl? Hedef netlerinize ulaştınız mı?
Neden açık öğretim istiyorsun da netlerin sözel için fena değil.Tarih açık öğretim var aklımda zaten tarih bölümü çoğu boş bölüm diyorlar. :/
Sözelci olarak.
Tyt 40
Ayt 62
Tarih bölümü çoğu işsiz tanıdıklarım açık öğretim oku daha mantıklı diyorlar yks girince bakacam netler nasıl olacak.Neden açık öğretim istiyorsun da netlerin sözel için fena değil.
E açık öğretim okurken ne yapacaksın?Tarih bölümü çoğu işsiz tanıdıklarım açık öğretim oku daha mantıklı diyorlar yks girince bakacam netler nasıl olacak.![]()
Dediğim gibi aklımda var eğer olursa bir yerde çalışmak tabi o da olursa.E açık öğretim okurken ne yapacaksın?
geçen sıkıldım meb yks denemesi paylaşmış onu çözüyüm dedim tyt 65 net yaptım ama ayte 5 net oda biyolojiydiSelam arkadaşlar, YKS’ye son 14 gün kala netleriniz nasıl? Hedef netlerinize ulaştınız mı?
Sana tavsiyem sözelde özel eğitim ya da okul öncesi gibi iş bulması daha garanti bölümleri oku. Bu bölümü bitirip atandıktan sonra açıktan tarih okursan daha kolay tarih öğretmeni olursun. Maalesef günümüzde iş imkanı olan bölümler tutuluyor.
Dediğim gibi aklımda var eğer olursa bir yerde çalışmak tabi o da olursa.
Büyük ihtimalle zaten üniversite geçerim zaten.
Okulda yaklaşık 600 kişi arasında 21. oldum netlerim çok da kötü değil ama bilemiyorum.Selam arkadaşlar, YKS’ye son 14 gün kala netleriniz nasıl? Hedef netlerinize ulaştınız mı?