TYT matematik en iyi nereden izlenir?

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
121
Dostlar selamlar, TYT matematiği nereden izleyebilirim önerilerinize açığım. Temeli yeni attım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
mert hoca, eyüp boncuk, bıyıklı matematik, matematiğin güler yüzü bunlar iyi hocalar da rehber matematiği ben hiç sevmiyodum aralarında en az izlenen de o galiba sen hangisinden en iyi anlıyosan onu dinle

Eyüp B. (c.c.) izlenir mateamtikte başka kaynak kullanamna gerek kalmaz ve bazı insanlar 0 için uygun değil diyorlar ama bal gibide uygun. 2.mezunum maalsef bana çok yardımı oldu, olamya devam ediyor ve umarım sayesinde kazanırım.

Evet insanlar çok abartıyor adamı ama haklı şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehber matematik düşünüyorum sizce?
40dakikalık videonun 20 dakikası bomboş orta seviye bile olmayan sorularla diğer 20 dakikası bomboş komik olmayan şaklabanlıklarla geçiyor

Eyüp B. (c.c.) izlenir mateamtikte başka kaynak kullanamna gerek kalmaz ve bazı insanlar 0 için uygun değil diyorlar ama bal gibide uygun. 2.mezunum maalsef bana çok yardımı oldu, olamya devam ediyor ve umarım sayesinde kazanırım.

40dakikalık videonun 20 dakikası bomboş orta seviye bile olmayan sorularla diğer 20 dakikası bomboş komik olmayan şaklabanlıklarla geçiyor
tamamdır hocam teşekkürler. eyüp hocanın tyt matematik playlist linkini atabilir misin bulamadım da

Bu mu hocam?

tamamdır hocam teşekkürler. eyüp hocanın tyt matematik playlist linkini atabilir misin bulamadım da

Bu mu hocam?
Bi biraz üst düzey biraz.Temel nasıl attın?

hocam temeli rehber matematiğin 0'dan matematik kampıyla attım tyt için ne önerirsiniz
Mert hocanın Tyt kampı var ona bak istersen ayrıca bende temel matematik atmam lazım bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabı iyi midir? bana biraz reklam şov gibi geldi.

Mert hocanın Tyt kampı var ona bak istersen ayrıca bende temel matematik atmam lazım bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kitabı iyi midir? bana biraz reklam şov gibi geldi.
mert hoca, bıyıklı ve rehbet mat hepsinin 1-2 videosunu izle hocam hangisi kafana yatarsa onunla devam et. tyt içinde aynısı geçerli ama hangisiyle devam edeceğim çok kararsızım

mert hoca, bıyıklı ve rehbet mat hepsinin 1-2 videosunu izle hocam hangisi kafana yatarsa onunla devam et. tyt içinde aynısı geçerli ama hangisiyle devam edeceğim çok kararsızım
Tyt için Mert hoca ile başla bence

Dostum matematikte temel atmak için 345'inde kitabı varmış şenol hocanın anlatımı ile sen ne önerirsin?

Bu mu hocam?
kanalında anasayfada konu anlatımları diye playlist var orda gerekli bilgiler var

Bu mu hocam?
evet

Geri