kanka sınava nerde girdinSA,
Ben ozellikle uzay sorusu ve Akis sorusunun cok sacma oldugunu dusunuyorum sizler ne yaptiniz o sorulari mesela ?
yok merak ettim bazıları üniversitede girmişNiye hocam ?
Yani ismini hatirlamiyorum ama Sultanbeylide bir Imam hatip orta okulundaydi
Valla Sinav koalydi ama Sure cok azdi ve bende okb var takinti ypaip tum sorulari cozmeye calsiyorum ''sirayla'' cozemeyecegimi bilsem bile en az 5dk harciyordum sinavin bitimine 5dk kala sosyale daha yeni gecmistim ve sosyal asiri koalydi anlamasi ve sorular direk 5dk da 10 soru cozdumSiz anneyle çocuğun yaşları toplamı 2013 eden soruyu naptınız nuh peygamber bu kadar yaşamadı felaket tav oldum o soruya
son yarım saat kala yapmadığım 5-10 soruyu yaptım berbat birşeydi yaValla Sinav koalydi ama Sure cok azdi ve bende okb var takinti ypaip tum sorulari cozmeye calsiyorum ''sirayla'' cozemeyecegimi bilsem bile en az 5dk harciyordum sinavin bitimine 5dk kala sosyale daha yeni gecmistim ve sosyal asiri koalydi anlamasi ve sorular direk 5dk da 10 soru cozdum
Kisaca o sorualra gelemedim bile XD
O çocuk var ya en az 18 yaşında falan böyle çocuk mu olurSiz anneyle çocuğun yaşları toplamı 2013 eden soruyu naptınız nuh peygamber bu kadar yaşamadı felaket tav oldum o soruya
Olum kolaydı diyip durma matematikte 10 soru yapmışsın kolaydı diye yırtınıp duruyorsun sabahtan beri milletin moralini bozma 50 tane mat denemesi çözdüm ilk kez 25in altında soru yaptım kolay falan değildiValla Sinav koalydi ama Sure cok azdi ve bende okb var takinti ypaip tum sorulari cozmeye calsiyorum ''sirayla'' cozemeyecegimi bilsem bile en az 5dk harciyordum sinavin bitimine 5dk kala sosyale daha yeni gecmistim ve sosyal asiri koalydi anlamasi ve sorular direk 5dk da 10 soru cozdum
Sınavı zor kılan süre zaten.. 2021 i bile süresiz çoğu kişi yapar. TYT bilgi değil süre ve stres yönetimi sınavıdır. AYT de saf bilgini ölçer.Valla Sinav koalydi ama Sure cok azdi ve bende okb var takinti ypaip tum sorulari cozmeye calsiyorum ''sirayla'' cozemeyecegimi bilsem bile en az 5dk harciyordum sinavin bitimine 5dk kala sosyale daha yeni gecmistim ve sosyal asiri koalydi anlamasi ve sorular direk 5dk da 10 soru cozdum
2+0+1+3 yapıyorum korkuyorum 2013 desem peygamber değil bunlar 20+13 olarak yaptım oda şıklarda bulamadım garip bir sınavdı bir yanda menemen bir yanda bedevi tiril tiril olduk sınavdaTürkçede evliya çelebi sorusu neydi 10 dakka uğraştık boş bıraktık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O çocuk var ya en az 18 yaşında falan böyle çocuk mu olur
Şu forum kuralları olmasaydıda bi sövebilseydik kıvamına getirdin iyice. Kolaymıydı sana yapaydın ya seni tutan mı vardı bana gelmiş 40 net falan bekliyorum demiş ulen ben 10. Sınıfta girdiğim ilk denemede 60 yapmıştım bana sabahtan gelmiş yok OKB falan var bende de var olum dert mi kendini ötekileştirmek istiyorsan veya bahane arıyorsanda buraya gelip kolay deme zaten bir şey bilmediğin şu cümlenden belli -sürem olsaydı yapardım kolaydı- yaw daha mata fene falan bakmamışsın bile gelip kolaydı diyorsun zaten tyt nin amacı dar bi zamanda yapabileceğin kadar soru yapmak senin süreden yana sıkıntın mı var yarın giy ayt de mabadı yaya yaya yap o sıra da sorular kolaydı sınavda yattığımdan yapmadım falan dersin herhalde saçma sapan konuşma. Dünde konu açmış sistemi eleştiriyorsun sınav süresi 1 saat fazla olsada yapacakmış gibi şikayet ediyor, bide diğer konuda çalışan yapar 20 günlük çalışma her soru başı 30 40 saniyede yapar demiş sınavla alakan olduğunu bir gıdım düşünen bile bu kelime görünce bune *** der. Son kaç aydır gördüğüm en saçma söylemleri senden duydum. Allah akıl fikir versin kendi düşüncelerinin dışına çıkamayacak kadar sığ görüşlü birisin. Şurda 5 dk mı aldın diye kendime üzülüyorumValla Sinav koalydi ama Sure cok azdi ve bende okb var takinti ypaip tum sorulari cozmeye calsiyorum ''sirayla'' cozemeyecegimi bilsem bile en az 5dk harciyordum sinavin bitimine 5dk kala sosyale daha yeni gecmistim ve sosyal asiri koalydi anlamasi ve sorular direk 5dk da 10 soru cozdum