🔥İndirim Ubisoft connect indirimleri

Bu oyun tek oynanmıyor aga tek kişilik oyun önerin varmı
Post automatically merged:

Hocam bizdekiler silah tutmayı bilmiyor karşıdaki herifler sat komandosu anasını satayım yok böyle bir şey
valla ya adamlar bordo bereli gibi oynuyor ben daha yeni duvara metal vuruyom adamlar dibimde bitiyor sinir oldum kapadım zaten ulan bi pusayım dedim adamlar fare deliğine bile bakıyo duvarı delip öyle bakıyo içeriye sdşlfsdfk

hocam adamların binlerce saati var ben ilk kez girmişim gitmiş bana o adamı atıyor oyunun mekaniklerinde usta olmuş artık ben nabayım onlara eşleştirmesi bana biraz kötü geldi o kadar
hızlı maç adı üstünde normal

Bu oyun tek oynanmıyor aga tek kişilik oyun önerin varmı

Hocam bizdekiler silah tutmayı bilmiyor karşıdaki herifler sat komandosu anasını satayım yok böyle bir şey
Ac far cry watch dogs serileri

valla ya adamlar bordo bereli gibi oynuyor ben daha yeni duvara metal vuruyom adamlar dibimde bitiyor sinir oldum kapadım zaten ulan bi pusayım dedim adamlar fare deliğine bile bakıyo duvarı delip öyle bakıyo içeriye sdşlfsdfk
Böyle kapı altından kamera falan atıyorlar tam çıldırmalık

orası öyle biraz açık gözlü olmak gerek

En son valhala bitirdim çok gereksiz uzundu ama içine bayağı çekiyor origins atmosferi mükemmel dövüş mekaniği çok tekrara biniyordu o biraz sıkıyordu oddesey origins'in eksiklerinin üstüne koyup yapmışlar valhala hikayesi içine çok çekti grafikler çok iyiydi fakat çok uzundu ama benim en çok beğendiğim origins bence sırayla başlayın origins oddesey valhala çok güzel oluyor
ac nin hangi oyunları r6 ve far cry var zaten

orası öyle biraz açık gözlü olmak gerek
En son valhala bitirdim çok gereksiz uzundu ama içine bayağı çekiyor origins atmosferi mükemmel dövüş mekaniği çok tekrara biniyordu o biraz sıkıyordu oddesey origins'in eksiklerinin üstüne koyup yapmışlar valhala hikayesi içine çok çekti grafikler çok iyiydi fakat çok uzundu ama benim en çok beğendiğim origins bence sırayla başlayın origins oddesey valhala çok güzel oluyor
ubisoftun internet sitesiden almaya çalışırken hata alıyorum sürekli işbankası kartı nays kart papara kartı denedim ama hiçbirinde ödeme yapmıyor

Çok büyük ac fanıyım valhalla kadar sıkıcı gereksiz uzun oyun görmedim wemoddan oyun hızını 10x yapıp bitirdim hızlandırılmış video gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,623
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR
Geri