Öneri Ucuz Domain önerisi.

Arif0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
589
Kendimce pc ye server kurdum. Ucuz bi domain alıcam. İsmi önemsiz sadece kendim girmek için alıyorum. Olay ucuz olması. Nerden tavsiye edersiniz ?

Kendimce pc ye server kurdum. Ucuz bi domain alıcam. İsmi önemsiz sadece kendim girmek için alıyorum. Olay ucuz olması. Nerden tavsiye edersiniz ?
Aslında o amaç için almana gerek yok direkt ip adresini yazarak siteye ulaş bedava 😀

Spaceship - .com Domain COMPROS kodu ile 3 dolar olması lazım

sabit ip yok, sabit ip almak daha mı mantıklı dersin ?
Sabite de gerek yok olsa daha iyi ama olmasa da ip adresine bakıp girersin zaten çok sık değişmez genelde.

Sabit ip olmadan domain işi de pek olmaz zaten. O aşamada alman lazım.

Sabit ip adresin varsa onu kullan eğer yoksa zaten domain alsan da aynı şey olucak sürekli ip değişecek eğer domaini bağlaycak bi sunucun varsa domain almadan sunucu ipsi ile gir eğer sadece kendin giriceksek domain çok önemli değil

Sabit ip adresin varsa onu kullan eğer yoksa zaten domain alsan da aynı şey olucak sürekli ip değişecek eğer domaini bağlaycak bi sunucun varsa domain almadan sunucu ipsi ile gir eğer sadece kendin giriceksek domain çok önemli değil
Hocam domaini claudflare tunnel e bağlayıp kullanmayı düşündüm. Orda sabit olur diye biliyorum.

Hocam domaini claudflare tunnel e bağlayıp kullanmayı düşündüm. Orda sabit olur diye biliyorum.
Hocam orada sabit miydi hatırlamıyorum da yine sadece sen giriceksen hostingera godaddye falan gir rastgele bi şey yaz garip garip alan adları var bazıları kampanya ile çok çok ucuza gelebiliyor ben bazen 30 40 TL'ye de buluyorum nereden aldığının pek önemi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,360
Üyeler
190,352
Son üye
Emin.53
Geri