Genelde D&R ve Arkabahçe, tabi diğer cizgi romanı basan sitelerdende alınabilir.Hangi sitelerden alıyorsun hocam? Ortalama fiyatlar nedir indirimde?
Ben kaliteli legoların koleksiyonları oluyor, onları topluyorum ama. Bayağı pahalı, 25-30 doları buluyor 1 tanesi. Küçük olanlar daha bunlar. Daha daha niceleri var. Gazoz kapakları toplayabilirsin bence.Selam arkadaşlar ufak da olsa bir koleksiyonum olmasını istiyorum. Oyunlardan figürlere bayılırım.. binlerce lira. Sadece bakmakla yetiniyorum. En ufak bir hobi bile onlarca para maalesef. Kendimce koleksiyonunu yapabileceğim ucuz herhangi bir şey nedir? Para pul onlar dışında?
Hot wheels mantıklı, ama o da pahaya patlıyor biraz artık, buralarda türk parasıyla 50tl civarı 1 tanesi. 10 tane alsan 500tl zaten.Hot Wheels araba koleksiyonu
Cars animasyon serisinin araba koleksiyonu
Edebi roman/hikaye koleksiyonu
Tarihi kitap koleksiyonu
Abi ciddimisinEski işlemci koleksiyonu.
NeyğSilah koleksiyonu
Evet, ciddiydim. Basit bir hurdalıktan bile bulunabilir. Mesela Pentium 1 işlemcisi bende olsaydı, pleksiden 13x13x13 santim küp yapıp içerisine sabitlerdim. Bir de mantar LED'lerden pilli bir aydınlatma. Hoş bir dekor olurdu. Ya da eski bir işe yaramayan Intel'in klasik görünümlü bir işlemcisini bir şişe tabanına koyup üzerine kehribar dökerdim. Zımpara ve cilalama işleminden sonra muazzam bir dekor olurdu.Abi ciddimisin
Evet letgodan vs karşıma çıkıyor kısmen de uygun fiyatları.. cidden yapılabilir hoş duruyorEvet, ciddiydim. Basit bir hurdalıktan bile bulunabilir. Mesela Pentium 1 işlemcisi bende olsaydı, pleksiden 13x13x13 santim küp yapıp içerisine sabitlerdim. Bir de mantar LED'lerden pilli bir aydınlatma. Hoş bir dekor olurdu. Ya da eski bir işe yaramayan Intel'in klasik görünümlü bir işlemcisini bir şişe tabanına koyarak ve üzerine kehribar dökerdim. Zımpara ve cilalama işleminden sonra muazzam bir dekor olurdu.