https://tr.aliexpress.com/item/1005...204694!sea!TR!0!AB&curPageLogUid=Ka9IW74lSXXp 650 TL'ye geliyor.Öncelikle iyi günler dilerim forum, Türkiye veya yurt dışı fark etmez kendim modlayabileceğim tape mod olsun foam mod olsun hani biraz uğraşabileceğim alınabilir en ucuz klavye nedir link veya direk isim alabilir miyim?
rk61 alcaksan indirime giriyor her hafta dun 1100 e dustu ben aldim gene duzer arada bak surekli linkineBen buna tape mod uygularsam alt ışıklar kapanıcak yüksek olasılıkla, switch alırım zaten yay sesi çok fazla falat hot swappable değil mi bu? RK61 Mod çok var youtubede yüksek olasılıkla onu alıcam ama daha ucuzu var mı diye merak ettim bu önerdiğinizede bir bakayım iyice.
linkrk61 alcaksan indirime giriyor her hafta dun 1100 e dustu ben aldim gene duzer arada bak surekli linkine
Kapanmaz hocam. RK61 ile pcb olarak çok farkı yokBen buna tape mod uygularsam alt ışıklar kapanıcak yüksek olasılıkla, switch alırım zaten yay sesi çok fazla falat hot swappable değil mi bu? RK61 Mod çok var youtubede yüksek olasılıkla onu alıcam ama daha ucuzu var mı diye merak ettim bu önerdiğinizede bir bakayım iyice.
Peki kablosuz ne önerirsin hocam?Kapanmaz hocam. RK61 ile pcb olarak çok farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
RK61 düşündüğünüz kadar iyi bir klavye değil 2.4gde kullanılmayacak kadar latency oluyor haberiniz olsun.
1800 tln çıkar mıPeki kablosuz ne önerirsin hocam?
ben tasarımını ve rgb sini cok begeniyorum indirime girerse alabilirsin,vergiler dahil suanki fiyatina falan geliyoralinir mi sizce?