Neler Yeni

Ufak Çocuğa Tablet Önerisi 1000 TL Civarı

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Yardım eden herkese teşekkürler.
Başkasının hayatına karışmaya çalışan arkadaşlara da topluca yazayım tablet alınıyor diye çocuğa tablet verip al ne bok yersen ye denecek anlamına gelmiyor sizin çevrenizdekiler böyle yapıyorsa eğer bu onların problemi zaten bu yaşlardaki çocuğa tableti günde 30dk falan verirsin canı sıkılmasın diye o kadar bu da kimseyi ne bağımlı ne robot yapmaz hepiniz kendi çocuğunuzu taş devrindeymiş gibi teknolojiden uzak yetiştirebilirsiniz, bu tablete aşırı karşı duranların çoğunun çocuğu televizyon karşısına koyması da işin cabası.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yardım eden herkese teşekkürler.
Başkasının hayatına karışmaya çalışan arkadaşlara da topluca yazayım tablet alınıyor diye çocuğa tablet verip al ne bok yersen ye denecek anlamına gelmiyor sizin çevrenizdekiler böyle yapıyorsa eğer bu onların problemi zaten bu yaşlardaki çocuğa tableti günde 30dk falan verirsin canı sıkılmasın diye o kadar bu da kimseyi ne bağımlı ne robot yapmaz hepiniz kendi çocuğunuzu taş devrindeymiş gibi teknolojiden uzak yetiştirebilirsiniz, bu tablete aşırı karşı duranların çoğunun çocuğu televizyon karşısına koyması da işin cabası.
2.5 yaşındaki çocuk yarım saat boyunca tabletle ne yapacak kardeş oyuncak mı bu? :D Taş devrindeymiş gibi yetiştirmemek için bir tane masaüstü bilgisayar bir tane telefon birtane gerçek araba falan da alın şimdiden.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
2.5 yaşındaki çocuk yarım saat boyunca tabletle ne yapacak kardeş oyuncak mı bu? :D Taş devrindeymiş gibi yetiştirmemek için bir tane masaüstü bilgisayar bir tane telefon birtane gerçek araba falan da alın şimdiden.
Açarsın çocuk içeriklerini izler televizyon izletmekten ne farkı var bunun hala anlamamakta diretiyosun?
Kaç yaşındasın kaç tane çocuk büyüttün kaç kere çocuk baktın kaç kere 12 saat işten gelip evde rahat edecek kısa bi süre istedin boş boş konuşuyosun hiçbir şey bilmeden sigara değil alkol değil tablet bu

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Koray Yıldız
Abimin ufak kızı var 4 yaşında ve 2 yaşından beri tabletle haşır neşir, özellikle yemek yedirirken mama sandalyesinde ona dalmışken kolay oluyor yedirmesi. YTden çizgi film açıyorlar idare ediyor işte. benim 12 yıllık Xperia Z tableti verdim hala iş görüyor helal malmış:)
Ucuz istiyorsanız Alcatel veya Acer tablet bakın derim.
Dostlar 2-3 yaşında 2 çocuğa 1 er tane tablet alınacakmış benden rica ettiler araştırmamı ama hiç anlamam tabletlerden
Tanesine 500-1500 aralığı aşağı yukarı para düşünüyolarmış düzgün bir şey alınabilir mi bu bütçelere alınabilirse ne alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,249
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya