Arkadaşlar selam ekonomi malum böyle bildiğiniz internetten para kazanma yöntemleri var mıdır? Yada yaşadığım yer küçük çevresi geniş biriyim sigara vs gibi yüklü paralar olmadan alıp satacağım şeyler var mıdır yada başka fikri olan
Burada biraz satan var ya rekabete giriyorHarmanlar 1 dal için 30 lira bile verir, sigara-tütün ticareti yapabilirsin.
Ben yapıyorum okul içerisinde ama sürekli uğraşmak gerekiyorArkadaşlar selam ekonomi malum böyle bildiğiniz internetten para kazanma yöntemleri var mıdır? Yada yaşadığım yer küçük çevresi geniş biriyim sigara vs gibi yüklü paralar olmadan alıp satacağım şeyler var mıdır yada başka fikri olan
Şuana kadar 700 tl ye yakın para kazanmisimdir 1 ay falan yaptimBen yapıyorum okul içerisinde ama sürekli uğraşmak gerekiyor
Çok ucuza bulmadığını sürece kârın olmuyor fazla iyi ve tutulacak ürün bulman lazımArkadaşlar selam ekonomi malum böyle bildiğiniz internetten para kazanma yöntemleri var mıdır? Yada yaşadığım yer küçük çevresi geniş biriyim sigara vs gibi yüklü paralar olmadan alıp satacağım şeyler var mıdır yada başka fikri olan