Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Şu an ABD başkanlık seçimleri olduğu için. Avrupa ve Amerikanın battığı için bunlar yaşanıyor. Bunlar geçici şeyler.
Türkiyede yaşıyoruz, fiyatlarda değişiklik olmayacak bundan sonra malesef böyle.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adamlar 3000 birime İ9 9900k, 2080 Tİ sistem topluyor. Olayların koronayla alakası yok. Koronadan önce de leş gibi bir ekonomimiz vardı, şimdi de öyle. Ha korona yüzünden biraz daha arttı fiyatlar ama zaten yüksekti.
Haklisin reis.
3000 euro bi kenara at.
Ben sana 2000 euro Ultra settings system eklerim

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Aklını çalıştırır,Biraz da ticaret yaparsan başarırsın.Herkes senin benim gibi fakir mi sanıyorsun? Hasan Vatan vatan bilgisayarın sahibi bu adam şirketiyle doğmadı.Çalıştı,Kazandı.Sen de öyle yap ;)
Allah aşkına, bu biraz da şans faktörü servet gerek, paran olmayınca dükkan nasıl açacaksın? hadi açtın, elektronik dükkanı ise hele açman bu devirde paran yoksa imkansız gibi. Sayılı adamları örnek vererek çalış yap demekle olmuyor,

Türkiye'deki üniversite öğrencisi sayısı 8 milyona yaklaşırken yükseköğretim mezunlarının işsizlik oranı da yüzde 12,6'ya ulaştı. Yükseköğretim mezunları arasındaki işsizlik oranı 2005 yılının aynı dönemine göre 2020 yılında yüzde 18,8 arttı.

Buyur işsizlik oranları.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aklını çalıştırır,Biraz da ticaret yaparsan başarırsın.Herkes senin benim gibi fakir mi sanıyorsun? Hasan Vatan vatan bilgisayarın sahibi bu adam şirketiyle doğmadı.Çalıştı,Kazandı.Sen de öyle yap ;)
Türkiyede custom build yapan dükkan eksik. Yakinda bu segmente ayak basmak istiyorum ve individuell system kurmak müsteriye ve hepsi markali ürünler. Direkt yurt disindan. TL urasmal yok. Tek euro ve dollar ödemek

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Haklisin reis.
3000 euro bi kenara at.
Ben sana 2000 euro Ultra settings system eklerim
Abi 1.5K euroya bile çok çok güzel systemler var, ülkemiz çok güzel herkes seviyor turistik yerleri çok güzel gezilecek görülecek tarihi mekan çok. Kısaca ülke güzel fakat YÖ NE TE Mİ YOR LAAAR, artık birşeylerin değişme vakti geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Allah aşkına, bu biraz da şans faktörü servet gerek, paran olmayınca dükkan nasıl açacaksın? hadi açtın, elektronik dükkanı ise hele açman bu devirde paran yoksa imkansız gibi. Sayılı adamları örnek vererek çalış yap demekle olmuyor,

Türkiye'deki üniversite öğrencisi sayısı 8 milyona yaklaşırken yükseköğretim mezunlarının işsizlik oranı da yüzde 12,6'ya ulaştı. Yükseköğretim mezunları arasındaki işsizlik oranı 2005 yılının aynı dönemine göre 2020 yılında yüzde 18,8 arttı.

Buyur işsizlik oranları.
Doğrudur,Evet belki ekonomik olarak fakir bir ülkede yaşıyoruz.En azından batılı ülkelere göre.Ancak dediğim gibi çalışan her yerde kazanır.Sen belki avrupada 50 bin euro olan arabayı burda 1 milyon tl ye alıyorsun(ya da alamıyorsun) ama çok istek ve çok çaba ile her şeyin başarılabileceğine inanıyorum.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi 1.5K euroya bile çok çok güzel systemler var, ülkemiz çok güzel herkes seviyor turistik yerleri çok güzel gezilecek görülecek tarihi mekan çok. Kısaca ülke güzel fakat YÖ NE TE Mİ YOR LAAAR, artık birşeylerin değişme vakti geldi.
Aynen öyle dostum.
Haklisin.
1.5 k kral system cikar.
3700x ve rtx 2080 super oc
32 gb ram
1 tb m2 ssd Samsung evo 970 plu
Mesaj otomatik birleştirildi:

[/https://www.mindfactory.de/shopping_cart.php/basket_action/load_basket_extern/id/038e9622176ca8695db94511eba678bad146bf6cc44aef72b09

Son düzenleme:

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Aynen öyle dostum.
Haklisin.
1.5 k kral system cikar.
3700x ve rtx 2080 super oc
32 gb ram
1 tb m2 ssd Samsung evo 970 plu

Abi yemin ediyorum germany gel der gibisin, ilerde gelmeyi cidden düşünüyorum :D

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi yemin ediyorum germany gel der gibisin, ilerde gelmeyi cidden düşünüyorum :D
Insallah dostum.
Bak gördün.
Simdi problem adam bu fiyati görüyor. Ve kendine soruyor. Olucaksa tam olsun. 300 euro ekliyor.
3900x geciyor ve x570 board.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Insallah dostum.
Bak gördün.
Simdi problem adam bu fiyati görüyor. Ve kendine soruyor. Olucaksa tam olsun. 300 euro ekliyor.
3900x geciyor ve x570 board.
Abi 3900X nedir yaa off :( keşke ekonomimiz güzel olsa ya keşke.

Siegfreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hayri tekeş
Steam
angelshare2
maalesef umutsuz eknomik durumlar 2007 de memur olarak işe başladığımda dolar 1.70 civarıydı gerisini sen düşün o zaman da çok pahalı diyorduk bilemedik o günlerin kıymetini :D şimdi 2.el cihaz almaktan sıfır elekronik kokusunu unuttum

Top Bottom