Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
ahmet hakan aklıma geliyor
ekonomimiz çok iyi moruq

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Şarjım bitti telden giriyordum yaşıtız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ciddi ciddi PC parçalarının fiyatını örnek verdim diye bunamı takıldınız? ülkenin kötü olduğunu bende biliyorum diyorum dinleyen yok. Zaten fiyatlar berbat ekonomi berbat bir ülkede yaşıyoruz. Peki şöyle diyim size bu corona dan önce 3K olan sistem nasıl birden bire 3.7 4K fiyatlara kadar fırladı? ben sadece örnek veriyorum diyorum kusura bakmayın ama anlamadıysa kimse eyw onun dışında arkadaş hiçmi düşünemediniz? ben sadece bi anda bu fiyat artışları coronadan dolayı diyorum siz gelmişsiniz sanki corona olmasa iyiydik fln diyorsunuz. BENDE BİLİYORUM KÖTÜ DURUMDA OLDUĞUMUZU.
Aqa sen nası 16sın profil 11 kaça gidiyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Arkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malesef :(
Dönmez.Fırsatçılık diz boyu bu ülkede.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Çalışan her yerde kazanır.Şu Sitede bir tane bile "Benim imkanım yok ondan dolayı okuyamadım" Diyecek birinin olduğunu sanmıyorum.Okursanız başarırsınız bu kadar basit.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Adamlar 3000 birime İ9 9900k, 2080 Tİ sistem topluyor. Olayların koronayla alakası yok. Koronadan önce de leş gibi bir ekonomimiz vardı, şimdi de öyle. Ha korona yüzünden biraz daha arttı fiyatlar ama zaten yüksekti.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Çalışan her yerde kazanır.Şu Sitede bir tane bile "Benim imkanım yok ondan dolayı okuyamadım" Diyecek birinin olduğunu sanmıyorum.Okursanız başarırsınız bu kadar basit.
Türkiyede okusan bile geçinmek zor. ABD GERMANY gibi ülkelerde adamlar asgari ücretle rahat geçinebiliyor birde orda okuduğunu düşün üniversite 4 senelik ohooo parayı kırar hayatını yaşarsın. Türkiyede 4 senelik okusan bile işsiz kalman yüksek olasılık. Sonrada gençler iş beğenmiyor diye geziniyorlar, e adam 4 sene üniversite okumuş mesleğinde iş bulamıyor sen adama gel garsonluk yap asgari ücretle dersen tabi beğenmez boşuna mı okuyor 4 sene üniversite?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE
Arkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malef :(

Şu an ABD başkanlık seçimleri olduğu için. Avrupa ve Amerikanın battığı için bunlar yaşanıyor. Bunlar geçici şeyler.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Adamlar 3000 birime İ9 9900k, 2080 Tİ sistem topluyor. Olayların koronayla alakası yok. Koronadan önce de leş gibi bir ekonomimiz vardı, şimdi de öyle. Ha korona yüzünden biraz daha arttı fiyatlar ama zaten yüksekti.
HEH SONUNDA ANLAYAN BİRİ, ben zaten ekonomi şahaneydi arkadaşlar corona içine ****** demiyorum... KORONA YÜZÜNDEN FİYATLAR BİRDEN FIRLADI DİYORUM SADECE.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Türkiyede okusan bile geçinmek zor. ABD GERMANY gibi ülkelerde adamlar asgari ücretle rahat geçinebiliyor birde orda okuduğunu düşün üniversite 4 senelik ohooo parayı kırar hayatını yaşarsın. Türkiyede 4 senelik okusan bile işsiz kalman yüksek olasılık. Sonrada gençler iş beğenmiyor diye geziniyorlar, e adam 4 sene üniversite okumuş mesleğinde iş bulamıyor sen adama gel garsonluk yap asgari ücretle dersen tabi beğenmez boşuna mı okuyor 4 sene üniversite?
Aklını çalıştırır,Biraz da ticaret yaparsan başarırsın.Herkes senin benim gibi fakir mi sanıyorsun? Hasan Vatan vatan bilgisayarın sahibi bu adam şirketiyle doğmadı.Çalıştı,Kazandı.Sen de öyle yap ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,406
Son üye
ceylan34
Top Bottom