Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Çözüm öneriniz var mı? Herkesin şikayet ve öneri belirtebildiği "CİMER" isimli bir sistem var. Güzel bir çözüm önerisi düşünelim forum olarak, bunu CİMER'e gönderelim. Kötü gidişatı söyleriz söylemesine, ancak çözüm önerisi üretmedikçe bir faydası olmaz.
Sanmıyorum.
Koskoca bakan varken ekonomiden anlamayan biz nasıl yapacağız?
Önerim bakanın değişmesi olur :p.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sanmıyorum.
Koskoca bakan varken ekonomiden anlamayan biz nasıl yapacağız?
Önerim bakanın değişmesi olur :p.
hey hey slowly my friend.
Economics is so great in your country :))))
but first :

say me in a one Sentence your Economics Situation :))))

ok let i Say for you:)

This is very very important....
listen to me :)

hahaha

hani diyor ja bakin cok burasi önemli , dikkatle dinleyiniz:)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
16 yaşındayım kardeşim senin düşünmene gerek yok diyorum oy atmadığın sürece istersen gezi olayları başlat aynı şey ayrıca senin yaşını da merak ettim çok güveniyorsun da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle abi işte sadece boş boş yazıyorlar buraya oy verenlere koyun diyolar ama bişey yapmadıkları sürece onlar da koyun olmazlar mı, haksız mıyım?

Ee efecim yaşın yok galiba cevap bekliyodum hâlân
Şarjım bitti telden giriyordum yaşıtız.

Cem Yılmaz 'ın çok güzel bir cümlesi var : " Beyni yok, fikri var. " yemin ederim cümlenin karşılığısın. Hakaret etmek değil amacım fakat ülkenin gidişatını ve geri kalan herşeyi bilgisayar parçalarının fiyatı üzerinden değerlendirip bir de pandemi yüzünden oldu ya, pandemi olmasa fiyatlar böyle olmazdı, gibi bir sürü yorum yazmışsın. Yaşın küçük, diğer arkadaşların da dediği gibi oy verecek yaşa geldiğin ve bilgi içerikli cümleler kurduğun zaman seni çok fazla kişi dinler, fikirlerine ve düşüncelerine önem verir. Seni destekler. Lâkin sen yazılanları yanlış şekilde yorumlayıp, farklı yerlere çekiyorsun. Farklı düşünceler beyan ediyorsun. Yazmayacaktım ama bir sürü bildirim gelince yazılanları okuyup bende yazdım.
Siz ciddi ciddi pc parçalarının fiyatını örnek verdim diye bunamı takıldınız? ülkenin kötü olduğunu bende biliyorum diyorum dinleyen yok. Zaten fiyatlar berbat ekonomi berbat bir ülkede yaşıyoruz. Peki şöyle diyim size bu corona dan önce 3K olan sistem nasıl birden bire 3.7 4K fiyatlara kadar fırladı? ben sadece örnek veriyorum diyorum kusura bakmayın ama anlamadıysa kimse eyw onun dışında arkadaş hiçmi düşünemediniz? ben sadece bi anda bu fiyat artışları coronadan dolayı diyorum siz gelmişsiniz sanki corona olmasa iyiydik fln diyorsunuz. BENDE BİLİYORUM KÖTÜ DURUMDA OLDUĞUMUZU.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Şarjım bitti telden giriyordum yaşıtız.

Siz ciddi ciddi PC parçalarının fiyatını örnek verdim diye bunamı takıldınız? ülkenin kötü olduğunu bende biliyorum diyorum dinleyen yok. Zaten fiyatlar berbat ekonomi berbat bir ülkede yaşıyoruz. Peki şöyle diyim size bu corona dan önce 3K olan sistem nasıl birden bire 3.7 4K fiyatlara kadar fırladı? ben sadece örnek veriyorum diyorum kusura bakmayın ama anlamadıysa kimse eyw onun dışında arkadaş hiçmi düşünemediniz? ben sadece bi anda bu fiyat artışları coronadan dolayı diyorum siz gelmişsiniz sanki corona olmasa iyiydik fln diyorsunuz. BENDE BİLİYORUM KÖTÜ DURUMDA OLDUĞUMUZU.
Korona ile alakası yok.
Fırsatçılık ve devletinde bir el atmaması.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Mübarek her yıl bir önceki fiyatlara 2000 TL filan giriyor nereye gidiyoruz .d

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Korona ile alakası yok.
Fırsatçılık ve devletinde bir el atmaması.
Ya nasıl yok, fırsatçılık tabikide çok büyük payda haklısın fakat, coronadan dolayı üretim durdu ve stok getirtemeyince ellerde kalan malları fırsatçılık yapıp herkes evde nasıl olsa mantığıyla fiyatları arttırdılar, yoksa corona hiç olmamış olsaydı en azından hazır sistemler net 500 600 TL daha ucuz olacaktı.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Ya nasıl yok, fırsatçılık tabikide çok büyük payda haklısın fakat, coronadan dolayı üretim durdu ve stok getirtemeyince ellerde kalan malları fırsatçılık yapıp herkes evde nasıl olsa mantığıyla fiyatları arttırdılar, yoksa corona hiç olmamış olsaydı en azından hazır sistemler net 500 600 TL daha ucuz olacaktı.
Üretim durdu da ellerinde ürün mü kalmadı?
Üretim durdu da ne kadar durdu?
O kadar büyük firmalar nasıl durdurabilir sence?

Top Bottom