Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Siyasete niye gidiyor ki hemen konu daha oy atacak yaşta değilsin sen oy atacak yaşa gelene kadar neler değişir şimdi saçma konuşmalar bunlar
Sen kaç yaşındasın knk ? Ben bu yaştan düşünüyorsam ülkenin durumunu vay halimize...

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Sen kaç yaşındasın knk ? Ben bu yaştan düşünüyorsam ülkenin durumunu vay halimize...
Ülkenin durumunu düşünmek donanım parçaları fiyatlarını karşılaştırmakla olmaz. Kötü gidişatın farkında herkes, buna çözüm önerisi düşünmek önemli.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ülkenin durumunu düşünmek donanım parçaları fiyatlarını karşılaştırmakla olmaz. Kötü gidişatın farkında herkes, buna çözüm önerisi düşünmek önemli.
PC parçalarının buna bir örnek olsun diye yazdığımı biliyorsunuz dur inşallah diğer her şey aynı durumda gıda araba elektronik v.b her şey

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
PC parçalarının buna bir örnek olsun diye yazdığımı biliyorsunuz dur inşallah diğer her şey aynı durumda gıda araba elektronik v.b her şey
Çözüm öneriniz var mı? Herkesin şikayet ve öneri belirtebildiği "CİMER" isimli bir sistem var. Güzel bir çözüm önerisi düşünelim forum olarak, bunu CİMER'e gönderelim. Kötü gidişatı söyleriz söylemesine, ancak çözüm önerisi üretmedikçe bir faydası olmaz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Çözüm öneriniz var mı? Herkesin şikayet ve öneri belirtebildiği "CİMER" isimli bir sistem var. Güzel bir çözüm önerisi düşünelim forum olarak, bunu CİMER'e gönderelim. Kötü gidişatı söyleriz söylemesine, ancak çözüm önerisi üretmedikçe bir faydası olmaz.
Katılıyorum bunun hakkında konu açalım herkes (tartışmadan) önerisini yapsın toplayıp düzenleyip güzel fikirleri yazalım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
16 yaşındayım kardeşim senin düşünmene gerek yok diyorum oy atmadığın sürece istersen gezi olayları başlat aynı şey ayrıca senin yaşını da merak ettim çok güveniyorsun da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle abi işte sadece boş boş yazıyorlar buraya oy verenlere koyun diyolar ama bişey yapmadıkları sürece onlar da koyun olmazlar mı, haksız mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ee efecim yaşın yok galiba cevap bekliyodum hâlân

Son düzenleme:

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Cem Yılmaz 'ın çok güzel bir cümlesi var : " Beyni yok, fikri var. " yemin ederim cümlenin karşılığısın. Hakaret etmek değil amacım fakat ülkenin gidişatını ve geri kalan herşeyi bilgisayar parçalarının fiyatı üzerinden değerlendirip bir de pandemi yüzünden oldu ya, pandemi olmasa fiyatlar böyle olmazdı, gibi bir sürü yorum yazmışsın. Yaşın küçük, diğer arkadaşların da dediği gibi oy verecek yaşa geldiğin ve bilgi içerikli cümleler kurduğun zaman seni çok fazla kişi dinler, fikirlerine ve düşüncelerine önem verir. Seni destekler. Lâkin sen yazılanları yanlış şekilde yorumlayıp, farklı yerlere çekiyorsun. Farklı düşünceler beyan ediyorsun. Yazmayacaktım ama bir sürü bildirim gelince yazılanları okuyup bende yazdım.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Arkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malesef :(
sadece corona değil ülke dış piyasa bağlantısı dolar kurlarındaki yükselmede daha büyük etken ithalat ve ihracat oranları vs vs sebepler var corona bu sebeplerin en küçüğü denilecek seviyede

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189