Ya kardeşim tamam haklısınız fakat fiyatların birden bu kadar artması coronadanCoronayı bahane etmemek lazım ülkemizin durumu son birkaç yıldır maalesef böyle kötüye gidiyor.
Ya dostum tamam eyvallah senin dediğin şöyle oluyor almak isteyen adam korona'dan önce alamıyordu şimdi hiç alamıyor. bu mantık senin dediğin ama ikisinde de alamıyordu.Ya kardeşim tamam haklısınız fakat fiyatların birden bu kadar artması coronadan
Bu ülkede eskiyi asla göremezsin her konuda bunu unutma eski asla gelmez. Tıpkı her sene nerde o eski bayramlar dendiği gibi geçen bayram bile geri dönmez. Benden sana öğütArkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malesef
insallahyurtdışına taşınacağım.
hocam nerede yaşıyorsunuz ? almanyamıinsallah
O iyi günler gitti. Artık Abdullah abi de toplayamaz öyle pc. Yani toplasalar iflas ederler.Arkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malesef
germany dostum.hocam nerede yaşıyorsunuz ? almanyamı
Reis kendi sistemimi topladım sonuç:Warenkorb | Mindfactory.de
Bei Mindfactory.de finden Sie günstige Hardware, Software, Notebooks, Computer, Tablets, Smartphones, Spielekonsolen und vieles mehr.www.mindfactory.de
Basic low level burda bu system
baskanim fark etmez. nasil olsa 80% ayni parcalari aldin ve gerisi fiyat bakis acisindan sectin, yani helal olsun.Reis kendi sistemimi topladım sonuç:
(Kendi sistemimi vatandan aldım 7500'e evet kazık biliyorum.)
(Bazı parçalar yoktu en yakın fiyatlısını seçtim.)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Valla hocam keşke ben de orda olsam ya.baskanim fark etmez. nasil olsa 80% ayni parcalari aldin ve gerisi fiyat bakis acisindan sectin, yani helal olsun.
bak kenin görüyorsun. 781 euro. hadi düz hesab yapak 800 euro olsun.
aradaki fark baya var.
bide bunu 7 TL carp .
5600tl ve 6000 TL türkiyede.
kdv ve lüks vergi ekstra bak. ohoh baya fiyat artisi olusur.
dostum ülkede cok yandas ve yalaka dolu.Valla hocam keşke ben de orda olsam ya.
Gerçekten bir ülke bu kadar kötü yönetilmez.
Cidden şunları savunan var ise beni engellesin.