Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadasin TL fiyatina baktikca resmen durum vahim ve kafa salamak haricinden , resmen insanin beyni error geciyor.
Böyle systemler 350-500 euro arasi
Abi şaka gibi işte şuan TL de değerli olsa bendeki sistem taş çatlasın 1000 TL olacaktı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sükret sükret nereye kadar. Zenginler zengin oluyor.
Haci hocalar Insallah masallah diYe resmen koyun sürgüsü samanlikta cikmaz oldular. Millet zombie gibi Yürüyor yolda.
herkes huzur ve is istiyor.
Ekmek su gölden ve yalakalardan uzak dursun memleketen
Aynen hocam katılıyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bunda 1 veya 2 sene önce rahat 1000-1300 TL arasi alirdin o systemi. Gercekten Komedi filmi gibi olmus
Yok abi o kadar olsa yine iyi 2 sene önce bu sistem 3 3.5k arasıydı sanırım bu bile çok kötü bı durum

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Durumlar kötü. Hep yandaslar cebine atiyor.
Köprü hastane ve yollari bahane edip milleten oy moy aliyorlsr ve icrat yok.
Bu basic olaylari zaten bi ülke ve hüküet olarak halka sormadsn yapilmali. Cünkü basic olaylar diye.
Ülkeye fabrika. Yatirim
Alt temel bilgi ve okul system deyismeli.
A dan z kadar social düsünce payi yenilenmeli.
Yaslilar herseyi bloke ediyor.
Yok yag kuyruk. Yok tuz kuyruk.
Banane 1980 ne olmussa. Öne bakmaliyiz.

Iyi ozaman. Apple desenki 2007 ben iphone sundum. Aha daha ne yapim.

Adam seneden seneye yeni telefon sunuyor.
Neden? Ilerlemek istiyor. Piyasayi bos birakmiyor.

Bi devlet olarak a dan z kadar Analyse yapican ve halk ne istiyor.
Halkin arasina girmek lagzim.
Gece 12 kg et pistinde ve bu fack fakirde tek et suyu pisiriliyorsa. Resmen bogazimda kalmayi bosver. Elimi almayi bosver. Hic o eti kizartmamda.
Rezilik durum olmus.
Ama yalakalar sag olsun. Yandaslarin cepleri doldurdular

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Arkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malesef :(
Pandemi veya farklı durumları baz almadan önce Abdullah abinin o videosunu izlediysen, markalar ile anlaşması olduğunu o zamanda bile firmalar ile anlaşması olmasa ve indirim yapmamış olsalar o fiyata alamayacağını biliyor olman lazım. Herhangi bir kanal veya internet sitesi sistem toplarken markalar arası anlaşmalarını ve kar marjını düşünerek sistem fiyatını belirler.
Burada siyaset yapmanın veya ondan, bundan dolayı diye yazıp münakaşa yaratmaya gerek yok.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yok abi o kadar olsa yine iyi 2 sene önce bu sistem 3 3.5k arasıydı sanırım bu bile çok kötü bı durum

Basic low level burda bu system

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Pandemi veya farklı durumları baz almadan önce Abdullah abinin o videosunu izlediysen, markalar ile anlaşması olduğunu o zamanda bile firmalar ile anlaşması olmasa ve indirim yapmamış olsalar o fiyata alamayacağını biliyor olman lazım. Herhangi bir kanal veya internet sitesi sistem toplarken markalar arası anlaşmalarını ve kar marjını düşünerek sistem fiyatını belirler.
Burada siyaset yapmanın veya ondan, bundan dolayı diye yazıp münakaşa yaratmaya gerek yok.
Ülke çok iyi yani ? Ekonomi süper ya adamlar 1 dolar ile 6.8 TL 1 euro ile 7 TL den fazla para alabiliyorlar

Basic low level burda bu system
Hocam bu nasıl fiyatlar yarın Almanya'ya taşımıyorum :D

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ülke çok iyi yani ? Ekonomi süper ya adamlar 1 dolar ile 6.8 TL 1 euro ile 7 TL den fazla para alabiliyorlar

Dostum o yüzden adamlar bu systeme yüzüne bakmiyorlar. Ve direkt rtx 2080 super basliyorlar ve 3900x

Rammstein

80+ Silver

Öyle deme yeğen reis bilerek fiyatları artırıyor sonuçta pillisayar boş iş.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU

Boş yapıyorsun, bilmeden siyaset yapıyorsun. Konu hakkında bilgin yok, fikrin var. Benim yazdığımdan farklı şeyler beyan ediyorsun. Cahille tartışmanın anlamı yok. Yorum yazmayacağım. İyi forumlar dilerim.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Boş yapıyorsun, bilmeden siyaset yapıyorsun. Konu hakkında bilgin yok, fikrin var. Benim yazdığımdan farklı şeyler beyan ediyorsun. Cahille tartışmanın anlamı yok. Yorum yazmayacağım. İyi forumlar dilerim.
Tm hocam size de iyi forumlar ülkeyi yönetemiyorlar eleştirip tepki göstermek yerine halinizden memnunsaniz bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,065
Üyeler
167,049
Son üye
cancan3255
Top Bottom