Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sadece corona yüzünden bu fiyatlar artı denemez.
Dolar+Vergiler+Çöken ekonomi+Corona+KDV=Fiyatlar.
-
Birde sanki bu parçaların yerli üretimi varmış gibi yerli üretime destek olsun diye bu parçalara ve daha bir çok Türkiye de üretimi olmayan ürüne ek vergiler getiriliyor...

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
lan saçma ***** konuşma türkiye hangi bilgisayar parçasını üretiyorda corona yüzünden üretim durduğu için fiyat artsın devlet her geçen gün sömürüyor vergilerle
Kardeşim corona birtek türkiyedemi oldu? biz ürünleri nerden alıyoruz da satıyoruz sen saçma saçma konuşma. Aldığımız yerler üretimi kesti diyorum e nerden alacaksın bu ürünleri üretimi kestiklerinde.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Kardeşim corona birtek türkiyedemi oldu? biz ürünleri nerden alıyoruz da satıyoruz sen saçma saçma konuşma. Aldığımız yerler üretimi kesti diyorum e nerden alacaksın bu ürünleri üretimi kestiklerinde.
Aldığımız yerde niye ucuz kardeşim?
Bi düşünsen anlayaksın da neyse.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Corona yüzünden taşıma maliyetleri arttı. Teknobiyotik Ve gamegaraj bana öyle dedi. Stok sorunu çekildi. Ama sorun Corona değil Ülkemizin genel hali

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
DA-MD 1'i bence zararına sattılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdulkadir
acaba düşündüğün şöyle bir şeymi pc toplamak isteyen biri örneğin işlemci parçası sipariş verir sonra firma işlemciyi üretir sonra satar? eğer düşüncen bu ise üzülürüm. benim bildiğim kadarıyla tüm parçalar seri üretimle üretiliyor stokların biteceğinide sanmam. devlet yurtdışındaki parça için ayrı vergi kesiyor büyük ihtimal o artmıştır 2019 ve 2020 yılının vergilerini öğren fark varmı ondan sonra burada yorum yap.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
acaba düşündüğün şöyle bir şeymi PC toplamak isteyen biri örneğin işlemci parçası sipariş verir sonra firma işlemciyi üretir sonra satar? eğer düşüncen bu ise üzülürüm. benim bildiğim kadarıyla tüm parçalar seri üretimle üretiliyor stokların biteceğinide sanmam. devlet yurtdışındaki parça için ayrı vergi kesiyor büyük ihtimal o artmıştır 2019 ve 2020 yılının vergilerini öğren fark varmı ondan sonra burada yorum yap.
Eee sorun ne şimdi ?

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Bende DA-MD 1 var. Kart yandı (yazılımsal). Penta bilgisayar sağolsun çok iyi ilgilendiler.

RxQ1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Salih
Arkadaşlar bugün Abdullah abinin yaptığı md1 sistem videosunu izliyordum:
Yani adam bildiğin 3k ya monitör dahil 1600AF b450 RX580 ve 480GB SSD li bir sistem yapmış yani akıl almaz bir fiyat, ve şuan aynı sistemi kurmaya çalıştım 4700TL civarı bir fiyat tuttu. Arada resmen 1700TL bir fark var, nedeni corona biliyorum ama sizce bu fiyatların eski haline dönme olasılığı varmı? ben hiç sanmıyorum çünkü ülkede böyle piyasa fırlamalarında hiç eski fiyatlara dönüldüğünü göremedim malesef :(
bizim ülkemızde cıkan fıyatlar dusmez tam tersi yukselır toplamıs oldugumuz sıstemler nereden baksan o zamanlarda araba fıyatıydı sımdı mıllet araba alamadıgından pc alıp evde sımülasyon oynuyor :D

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
8 Gb ram 200 tl olur mu diye üzülüyordum 800 oldu 200e indi şimdi 250 oldu tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,522
Üyeler
166,224
Son üye
fatih1422
Top Bottom