Neler Yeni

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dolar 3 oldu diye sinirlendik şimdi 3 olsun diye dua ediyoruz birde dolar yakan iphone kıranlar vardı sanki iyi bir halt yaptıklarını sanıp cCc diye geziyolar.
O dolar yakanlar şuan ağlıyordur :d

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Bırak boşver çoluk çocuk ya.
Ülkenin durumunu Bilgisayardan ibaret sanıyor.
Geçen 7 serisinin yurtdışı satış fiyatını gördüm. 65.000$ Tl ye çevirince 446.000tl yapıyor. Ama bu fiyatın tam 4 katı vergisi var bu da 1.600.000 tl yapıyor. 65.000 dolar ve içinde vergi fiyatları olan araba bizde 2.085.000 tl oluyor. Kesinlikle koronadan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
En azindan ekran kartin gtx islemcin ryzen 5 onada şükret
Aynen zaten ediyorum, her daim elindekine şükretmek lazım bunların hayalini kuran insanlarda var. Ama her şey şükretmeklede olmuyor yani, artık icraat gerek ülkeyi düzeltmek yerine sürekli şükredin şükredin demekle gelişmiyoruz :(

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Aynen zaten ediyorum, her daim elindekine şükretmek lazım bunların hayalini kuran insanlarda var. Ama her şey şükretmeklede olmuyor yani, artık icraat gerek ülkeyi düzeltmek yerine sürekli şükredin şükredin demekle gelişmiyoruz :(
Katılıyorum ama artık bir şeylerin değişmesi gerek
Bu değişecek şey baştakilerde olabilir mesela yani 🙂

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum sükret sükret nereye kadar. Zenginler zengin oluyor.
Haci hocalar Insallah masallah diYe resmen koyun sürgüsü samanlikta cikmaz oldular. Millet zombie gibi Yürüyor yolda.
herkes huzur ve is istiyor.
Ekmek su gölden ve yalakalardan uzak dursun memleketen

Top Bottom