Vol2O sistemi sadece Donanım Arşivi yapabilmişti
Vol2O sistemi sadece Donanım Arşivi yapabilmişti
O dolar yakanlar şuan ağlıyordur :dDolar 3 oldu diye sinirlendik şimdi 3 olsun diye dua ediyoruz birde dolar yakan iphone kıranlar vardı sanki iyi bir halt yaptıklarını sanıp cCc diye geziyolar.
Sanki dolar yakınca düşücek dolar aksine değerini arttırıyolar ülkede döviz kıtlığından dolar artıyor zaten .O dolar yakanlar şuan ağlıyordur :d
En azindan ekran kartin gtx islemcin ryzen 5 onada şükretAh dolar ah... şuanda 1.7 olsa sistemim gtx değil rtx işlemcim ryzen 5 değil ryzen 7 olacaktı :.(
Geçen 7 serisinin yurtdışı satış fiyatını gördüm. 65.000$ Tl ye çevirince 446.000tl yapıyor. Ama bu fiyatın tam 4 katı vergisi var bu da 1.600.000 tl yapıyor. 65.000 dolar ve içinde vergi fiyatları olan araba bizde 2.085.000 tl oluyor. Kesinlikle koronadanBırak boşver çoluk çocuk ya.
Ülkenin durumunu Bilgisayardan ibaret sanıyor.
Aynen zaten ediyorum, her daim elindekine şükretmek lazım bunların hayalini kuran insanlarda var. Ama her şey şükretmeklede olmuyor yani, artık icraat gerek ülkeyi düzeltmek yerine sürekli şükredin şükredin demekle gelişmiyoruzEn azindan ekran kartin gtx islemcin ryzen 5 onada şükret
Katılıyorum ama artık bir şeylerin değişmesi gerekAynen zaten ediyorum, her daim elindekine şükretmek lazım bunların hayalini kuran insanlarda var. Ama her şey şükretmeklede olmuyor yani, artık icraat gerek ülkeyi düzeltmek yerine sürekli şükredin şükredin demekle gelişmiyoruz
Dostum sükret sükret nereye kadar. Zenginler zengin oluyor.Aynen zaten ediyorum, her daim elindekine şükretmek lazım bunların hayalini kuran insanlarda var. Ama her şey şükretmeklede olmuyor yani, artık icraat gerek ülkeyi düzeltmek yerine sürekli şükredin şükredin demekle gelişmiyoruz
Yine bekleriz.O sistemi sadece Donanım Arşivi yapabilmişti