Steam gibi belli tarihleri var mı indirim dönemlerinin yoksa belirsiz zamanlarda mı oluyor? Valla GOW 60 liraydı Spiderman 120TL civarıydı falan ben yavaş yavaş birkaç tanesini alıp oynarım dedim sonraki gün GOW 180TL oldu1 2 indirim önce almıştım ben 2 haftada bir indirim oluyor alırsın beklet bence ben bir kere bitirdim bir daha oynıyacağım süper bir oyun ❤❤❤
Bende eskiden steamde indirim dönemlerine alışmıştım sonradan Ps geçince 2 haftada bir indirim gelince değişik karşıladım bu arada Psn ismini versene ekliyeyim belki oyun oynarız.Steam gibi belli tarihleri var mı indirim dönemlerinin yoksa belirsiz zamanlarda mı oluyor? Valla GOW 60 liraydı Spiderman 120TL civarıydı falan ben yavaş yavaş birkaç tanesini alıp oynarım dedim sonraki gün GOW 180TL oldu
TLOU’yu 42TL olursa kesinlikle alacağım, hatta 70TL bandına düşerse yanına GOW veya Uncharted 4 den birini de alabilirim belki
Ben Gow oynadım beğenmedim ama Tlou yokmu ❤❤❤ üzümlü kekim.Tlou fanları gelmişler hemen Gow hepsini parmağında oynatır
Profil fotondan belli cnmBen Gow oynadım beğenmedim ama Tlou yokmu ❤❤❤ üzümlü kekim.
Çete savaşı falan yok GOW, diğer oyunların aldığı oy toplamının 2 katı kadar oy aldı şu anbir çete savaşı başlattın
İkisi Gowa rakip bile olamazlar gow rdr2 nin olduğu sene yılın oyunu ödülünü aldı.Bu ay bu oyunlardan birini oynayabileceğim, siz olsanız hangisini oynardınız?
GOW: seriye hakim değilim ve ilk 3 oyunun tarzını pek sevmiyorum ama oyunun yeni tarzı oldukça ilgimi çekti. (Konsolda 1080P 60FPS çalışıyor oyun ve grafikleri çok iyi)
TLOU: Önceden yarısına kadar oynadığım bir oyun ama oyun çok kastığı için bırakmıştım. Oyun bu konsolda 2K 60FPS çalıştığı için baştan birdaha başlayıp bitiresim var ama önceden oynadığım oyuna para verilir mi bilemedim.
Uncharted 4: 3. oyunu bitirdim, ilk oyunun da demosunu oynamıştım ama ikinci oyunu oynamadım. (Oyun 2K “30FPS” çalışıyor ama grafikleri gayet iyi)
Gow'u sevmiyen tek kişi olarak ödül alabilirim aslında ben niye beğenmedimİkisi Gowa rakip bile olamazlar gow rdr2 nin olduğu sene yılın oyunu ödülünü aldı.
Zevkler ve renkler.Gow'u sevmiyen tek kişi olarak ödül alabilirim aslında ben niye beğenmedim
Bir ton saldırı kombosu var hepsini aklımda tutamıyorum spamlayınca tadı kaçıyor hikaye desen kratos odin anlamıyorumZevkler ve renkler.
Altyazı.GOW da TR dublaj var mıydı bu arada?