Üst düzey Fiber modem & Router önerisi

Naex

80+
Reaksiyon skoru
93
Bütçe
15000
Merhaba,modemlerden ve routerlardan çok anlamam.Süperonline 1000/50 fiber kullanıyorum.Süperonline modeminde Wireless kalitesi kötü ve farklı Wireless ağları açtığımda orjinal ağ hariç 2-3 Mbps gibi hızlar veriyor.Wifi'de istediğim gibi X Ağ şu hızı alsın,Y ağ bu hızı alsın gibi bir şey yapmam mümkünse öyle bir ihtiyacım var.Aynı şekilde yayın/Stream işleri ilede uğraşıyorum oyun ve yayın kısımlarına öncelik tanıyabileceğim bir cihaz arıyorum.

Modem ve Router arasındaki fark hakkında bilgim yok,ihtiyacımı karşılayacak ürün hangisi ise onun en kalitelisini önerebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba,modemlerden ve routerlardan çok anlamam.Süperonline 1000/50 fiber kullanıyorum.Süperonline modeminde Wireless kalitesi kötü ve farklı Wireless ağları açtığımda orjinal ağ hariç 2-3 Mbps gibi hızlar veriyor.Wifi'de istediğim gibi X Ağ şu hızı alsın,Y ağ bu hızı alsın gibi bir şey yapmam mümkünse öyle bir ihtiyacım var.Aynı şekilde yayın/Stream işleri ilede uğraşıyorum oyun ve yayın kısımlarına öncelik tanıyabileceğim bir cihaz arıyorum.

Modem ve Router arasındaki fark hakkında bilgim yok,ihtiyacımı karşılayacak ürün hangisi ise onun en kalitelisini önerebilirseniz çok sevinirim.
https://www.teknosa.com/asus-dslax8...gvpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-p-125431006 hocam bu işinizi çözer diye düşünüyorum 15 bin fazla bi bütçe

• Beğen
Reaksiyonlar: Naex

Huawei ya da zte h3600 kullanıyorsanız 1 gbsn verebiliyor ikisi de zaten. Almanıza gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün gereksiz. Zaten routerı H3600 vs ise 1000 MBPS veriyor sorunsuz. 2.4 ile 5'i ayırması lazım sadece ve düzgün bir Wi-Fi kartı kullanmak zorunda (AX201, MT7921, AX210 vs gibi en az Wi-Fi 6 olan).

• Beğen
Reaksiyonlar: Naex
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,785
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri