Uygun Protein tozu önerisi

Protein tozunun yeterli miktarda alındığında zararı yok. Zaten günlük yediğimiz gıdalardan elde ediliyor. Tavuk kırmızı et zor geliyorsa biraz da balık ürünlerine bakabilirsin, süt ürünleri de olur tavuğu farklı şekilde pişirmeyi dene mesela ben haşlanmış tavuk yemekten nefret ederim ama tavuk sote yemeyi çok severim. En kötü tavada tavuk gogusunu 2 tür çevirirsin az bir şey yağ dökersin maksat yapismamasi güzel olur.sabahlari tavuk yemeye çalışma yumurta haşla peynir ye yulaf ezmesi ye çeşit bol yemek konusunda.kreatine kas yapımını destekler antrenmandan daha fazla verim almanı sağlar doğrudan yağ yakmaz ama antrenmanı desteklediği için yardımcı olur dolaylı yoldan. Basketbol çok iyi kondisyon ve kalori yakimi yapar eğer tempolu oynuyorsan. Beton sahada oynuyorsan ve çok zıplıyorsan dikkat et eylemlere zarar verebilir. Beton saha parke gibi değildir.
beton sahada oynuyorum hocam maalesef bizim burda kapalı saha yok ama üniversiteye geçicem orda olabilir kapalı basket sahası orda oynarım yüzmeyide düşünüyorum

Fazla ziplamadan koşu üzerine oynayabilirsin.
hocam kiloda var zaten fazla zıplamamaya çalışıyorum ama zıplamadan turnike falanda olmuyor koşmam için turnikeye gitmem lazım öyle öyle şuan bacak kaslarımı geliştirmeye çalışıyorum bacak ve baldırlar üzerine evde çalışıyorum bakalım protein tozu almayı düşünüyorum hem 1 öğün niyetine hemde basketten sonra kaslardaki yorgunluğu alsın diye kaliteli marka öneriniz varsa beklerim siz her bütçeden 1 marka önerirseniz beni çok sevindirirsiniz.
protein tozu
l karnitin
omega 3 almayı düşünüyorum

fitnessa bi 100 kilolara düşene kadar gitmem hocam o zamana kadar full kardiyo attırıyorlar onun yerine eğlendiğim şekilde kardiyo yaparım daha iyi okul bi başlasın gideceğim üniye yakın olimpik havuz varsa orayada yazılmayı düşünüyorum bu şekil akıp giderim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu arada daha pahalı üründe alabilirim kaliteli olucaksa sıkıntı yok kaliteli olsun etkisini versin yeter protein tozuda önerirsen sevinirim bi 1500-2000 tl bandında
arkadaş gayet güzel açıklamış ama yardımcı olmak istedim. Kilona göre alman gereken kaloriyi öğren (spor salonu hocalarına danışmanı tavsiye etmem) onun üzerinden yaklaşık 500-800 kalori açığı bırak halsiz hissetmiyorsan biraz daha açık bırakabilirsin . Onun dışında eğer kaslanmak da istiyorum dersen fullbody antrenman öneririm hem günlük aktiviten artmış olur hem de + bir motivasyon olur . Protein için ise günlük 120-160 gram arası protein yeterli olucaktır . 2 yumurta , 200gram tavuk , sebze ve gün içinde biraz daha protein alırsan yeterli olucaktır . Çok fazla tartıya çıkmanı tavsiye etmem . Su tüketimini arttır . Sormak istediğin soru varsa buyur

arkadaş gayet güzel açıklamış ama yardımcı olmak istedim. Kilona göre alman gereken kaloriyi öğren (spor salonu hocalarına danışmanı tavsiye etmem) onun üzerinden yaklaşık 500-800 kalori açığı bırak halsiz hissetmiyorsan biraz daha açık bırakabilirsin . Onun dışında eğer kaslanmak da istiyorum dersen fullbody antrenman öneririm hem günlük aktiviten artmış olur hem de + bir motivasyon olur . Protein için ise günlük 120-160 gram arası protein yeterli olucaktır . 2 yumurta , 200gram tavuk , sebze ve gün içinde biraz daha protein alırsan yeterli olucaktır . Çok fazla tartıya çıkmanı tavsiye etmem . Su tüketimini arttır . Sormak istediğin soru varsa buyur
hocam fitnessa gitmem gibi genelde kardiyo odaklı gidiyorum dediğim gibi yüzmeye yazılmayı düşünüyorum yüzmeyi seven birisiyim diyetisyene başlıyacağım tekrardan diyetisyendeyken kilo verebiliyorum bırakınca geri alıyorum o düzeni oturtursam yaparım supplement siz ne önerirsiniz.
protein miktarımı alamıyorum gibi hissediyorum çünkü 160 gr protein az değil hocam 200 gr tavukta 2 yumurtada ne kadar var ki protein o yüzden toz düşünmüştüm önerilerinizi bekliyorum iyi geceler

hocam fitnessa gitmem gibi genelde kardiyo odaklı gidiyorum dediğim gibi yüzmeye yazılmayı düşünüyorum yüzmeyi seven birisiyim diyetisyene başlıyacağım tekrardan diyetisyendeyken kilo verebiliyorum bırakınca geri alıyorum o düzeni oturtursam yaparım supplement siz ne önerirsiniz.
protein miktarımı alamıyorum gibi hissediyorum çünkü 160 gr protein az değil hocam 200 gr tavukta 2 yumurtada ne kadar var ki protein o yüzden toz düşünmüştüm önerilerinizi bekliyorum iyi geceler
hocam bence diyetisyene de başvurmanıza gerek yok bence dediğim gibi kalori hesaplama sadece olay beslenmeyi oturtunca gerisi gelecektir zaten. illa protein tozu kullanıcam derseniz proteinocean kullanıyorum ben memnunum (muzlu favorim ama genelde lansmandan alırım).L carnitine kullanabilirsiniz yağ yakımı için extra olarak omega 3 alabilirsin. Creatin kullanmanı önermem ağırlık kaldırmayacaksan kullanacağın zaman da kesinlikle aromasız al

hocam bence diyetisyene de başvurmanıza gerek yok bence dediğim gibi kalori hesaplama sadece olay beslenmeyi oturtunca gerisi gelecektir zaten. illa protein tozu kullanıcam derseniz proteinocean kullanıyorum ben memnunum (muzlu favorim ama genelde lansmandan alırım).L carnitine kullanabilirsiniz yağ yakımı için extra olarak omega 3 alabilirsin. Creatin kullanmanı önermem ağırlık kaldırmayacaksan kullanacağın zaman da kesinlikle aromasız al
hangi markaları önerirsin hocam
diyetisyen olayını bi nebze disiplin gibi düşün hocam başında biri olmadan disiplini oturtması zor disipline para veriyorum gibi düşün bide motivasyon oluyor o yüzden

hangi markaları önerirsin hocam
diyetisyen olayını bi nebze disiplin gibi düşün hocam başında biri olmadan disiplini oturtması zor disipline para veriyorum gibi düşün bide motivasyon oluyor o yüzden
motive oluyorsan okey . Weider - scitec - hard line - big joy uygun fiyatlı arıyorsan da ssn- proteinocean - grizzone önerebilirim .

motive oluyorsan okey . Weider - scitec - hard line - big joy uygun fiyatlı arıyorsan da ssn- proteinocean - grizzone önerebilirim .
basket oynuyorum bu ara basket sonrası futbol yapıyorum o kadar şalsdkfşsldfk
2 saat aralıksız hareket halindeyim gri tişört giydim geçen koyu gri oldu terden sıkınca şarıl şarıl su akıyordu bu beni motive ediyor normal mi bilmiyorum.
futboldan sonra ama krampon ayağıma çok kötü vurdu kurtuluş için küçük bir bedel diyebiliriz :D

basket oynuyorum bu ara basket sonrası futbol yapıyorum o kadar şalsdkfşsldfk
2 saat aralıksız hareket halindeyim gri tişört giydim geçen koyu gri oldu terden sıkınca şarıl şarıl su akıyordu bu beni motive ediyor normal mi bilmiyorum.
futboldan sonra ama krampon ayağıma çok kötü vurdu kurtuluş için küçük bir bedel diyebiliriz :D
uzun bir süreç başarılar dilerim aklına soru geldikçe burdan sorabilirsin ara ara giriyorum siteye cevaplayabilirim. tekrardan başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri