Neler Yeni

Çözüldü✓ Uygun Ve Kaliteli Gamepad

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Bilgisayarda Dead Cells, It's Take Two ve benzeri oyunlar için Gamepad almayı düşünüyorum ama alacağım kollar acaba abartı pahalı mı, gerekli mi ya da farklı alernatif kaliteli marka önerisi gelir mi diye konuyu sizlere sunuyorum. Almışken sağlam bir şey alayım diyorum, önerileriniz nelerdir?
Düşündüklerim Şunlar;

Megan

80+ Silver
Bilgisayarda Dead Cells, It's Take Two ve benzeri oyunlar için Gamepad almayı düşünüyorum ama alacağım kollar acaba abartı pahalı mı, gerekli mi ya da farklı alernatif kaliteli marka önerisi gelir mi diye konuyu sizlere sunuyorum. Almışken sağlam bir şey alayım diyorum, önerileriniz nelerdir?
Düşündüklerim Şunlar;

1500 civarına çıkacaksanız 200-300 daha verip xbox 9.nesil almanız daha mantıklı olur

kerim4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
kerim kanpalta
bende bu fiyatlarda bişey bakıyorum ama bu fiyatlara çıkmışken xbox kolu alcam sanırım

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Düşündüklerim Şunlar;

Xbox 9. nesil tavsiye ederim en azından biraz garantisi kalmış, ikinci el gayet iyi olur. Msi gamepadleriyle sorun yaşama olasılığınız yüksek. Windowsda xbox gamepadinden daha düzgünü yok

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox 9. nesil tavsiye ederim en azından biraz garantisi kalmış, ikinci el gayet iyi olur. Msi gamepadleriyle sorun yaşama olasılığınız yüksek. Windowsda xbox gamepadinden daha düzgünü yok
evet geçen gün 1700 dü itopyada pahalanmış. Başka sitelerde biraz daha ucuza var bütçenizi arttırabilirseniz bunu öneririm
o zaman buna yöneleyim. x box adını görünce pc ye uyumlu değildir diye düşündümde söylemeniz iyi oldu teşekkürler :)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri