mehmet3432336
80+
Başlıktaki gibi uyurken aşırı fazla aziyorum, her uyandığımda tuvalete değilde banyoya gidiyorum ne yapabilirim?
rüyanda ne görüyorsun ! @Kürşat KütükçüBaşlıktaki gibi uyurken aşırı fazla aziyorum, her uyandığımda tuvalete değilde banyoya gidiyorum ne yapabilirim?
yaşiniz kaç hocamBaşlıktaki gibi uyurken aşırı fazla aziyorum, her uyandığımda tuvalete değilde banyoya gidiyorum ne yapabilirim?
sadece cinsellikrüyanda ne görüyorsun ! @Kürşat Kütükçü
Ezan okunuyor şuan yeri değilrüyanda ne görüyorsun ! @Kürşat Kütükçü
Kaç yaşındasın kardeşmBaşlıktaki gibi uyurken aşırı fazla aziyorum, her uyandığımda tuvalete değilde banyoya gidiyorum ne yapabilirim?
Malafatına sahip çıkBaşlıktaki gibi uyurken aşırı fazla aziyorum, her uyandığımda tuvalete değilde banyoya gidiyorum ne yapabilirim?
hocam yaşadığınız durumu tahmin edebiliyorum o yüzden bence artık cinsellikle ilgili konuları azaltın artık günde kaç defa yapıyorsanızda indirin bayağı yoksa o mal durmaz sabah akşam kalkarBaşlıktaki gibi uyurken aşırı fazla aziyorum, her uyandığımda tuvalete değilde banyoya gidiyorum ne yapabilirim?
Hocam cinselliği sevmiyorum zaten yapmiyorumdahocam yaşadığınız durumu tahmin edebiliyorum o yüzden bence artık cinsellikle ilgili konuları azaltın artık günde kaç defa yapıyorsanızda indirin bayağı yoksa o mal durmaz sabah akşam kalkar
o zaman tahminlerimin dışındaHocam cinselliği sevmiyorum zaten yapmiyorumda
14Cidden bu konu için mi kayıt oldun? Yaş kaç?