Yardım Valorant 7 Gün Ban Yedim

Ticket atın açıyorlar.

Hocam böyle bir şey yok? Hepsine sistem bakıyor. Yani Vanguard.
Örneğin bir yayıncı, Riot'ta tanıdığı olduğu ve bilinir olduğu için yayında karşısına gelen hileciyi yayını kanıt göstererek el ile banlatabilir, bunun dışında asla el ile maç durdurmadır incelemedir böyle bir şey yok.
Hocam attım zaten. Yukarıda da belirttim.

Hocam attım zaten. Yukarıda da belirttim.
Server kaynaklı ban olayının otomatik çözülmüş olması lazım birçok kişinin ertesi gün banı açılmıştı.
Ticketta ne dediler?

Server kaynaklı ban olayının otomatik çözülmüş olması lazım birçok kişinin ertesi gün banı açılmıştı.
Ticketta ne dediler?
Bir kaç tanıdığım daha var, banı hala açılmamış.
uA17F1-J0kxDh8m-l2JcwPsbPjjDHoVQP0UQKybBlcDIXXfVoPbRabLRBATZggv_Gj-j4UN4Uw-mZ0uup7GQYyVnsoQDv-tb4eevNuYDIfaE9aVjWjld=s0-d-e1-ft
TheBıdı (VALORANT Support)
25 Haz 2021 13:06 UTC
Selamlar,

Bize ulaştığın için teşekkürler. Senin de farkettiğin gibi geçtiğimiz saatlerde sunucularımızda ufak bir sorun yaşandı. Bu sunucu sorunu hem VALORANT'ı hem de LoL'ü etkiledi. Sunucu sorunu sırasında oturum açma, istemci veya ana sayfada dolaşma, yükleme ekranı, seçim ekranı ve VALORANT sunucu seçeneğinde İstanbul sunucusunun gözükmemesi gibi bir çok sorunla karşılaşıldı. Ama hiç dert etme bu sorun şu an çözülmüş durumda. ^^ Tekrar böyle bir sorun yaşanmaması için gerekli önlemleri aldık, için rahat olsun. ;)

Bu arada eğer LoL'de oyunun bittikten sonra maçta sıkışıp kaldıysan bu konuda da hemen sana yardımcı olayım. ^^ Sürekli yeniden bağlan ekranıyla karşılaşmak konusunda yapman gereken oldukça basit. C:\Riot Games\League of Legends dizinine git lütfen. Kısacası LoL'ün kurulu olduğu dizine gidiyoruz. Orada bulunan Config klasörünü silmen yeterli olacaktır. ^^

Eğer olur da sorunun devam ederse bana söyle lütfen. Bu konuda gerekli incelemeleri yapar ve sana yardımcı olurum. ^^

Kendine iyi bak. ♥

Bir kaç tanıdığım daha var, banı hala açılmamış.
uA17F1-J0kxDh8m-l2JcwPsbPjjDHoVQP0UQKybBlcDIXXfVoPbRabLRBATZggv_Gj-j4UN4Uw-mZ0uup7GQYyVnsoQDv-tb4eevNuYDIfaE9aVjWjld=s0-d-e1-ft
TheBıdı (VALORANT Support)
25 Haz 2021 13:06 UTC
Selamlar,

Bize ulaştığın için teşekkürler. Senin de farkettiğin gibi geçtiğimiz saatlerde sunucularımızda ufak bir sorun yaşandı. Bu sunucu sorunu hem VALORANT'ı hem de LoL'ü etkiledi. Sunucu sorunu sırasında oturum açma, istemci veya ana sayfada dolaşma, yükleme ekranı, seçim ekranı ve VALORANT sunucu seçeneğinde İstanbul sunucusunun gözükmemesi gibi bir çok sorunla karşılaşıldı. Ama hiç dert etme bu sorun şu an çözülmüş durumda. ^^ Tekrar böyle bir sorun yaşanmaması için gerekli önlemleri aldık, için rahat olsun. ;)

Bu arada eğer LoL'de oyunun bittikten sonra maçta sıkışıp kaldıysan bu konuda da hemen sana yardımcı olayım. ^^ Sürekli yeniden bağlan ekranıyla karşılaşmak konusunda yapman gereken oldukça basit. C:\Riot Games\League of Legends dizinine git lütfen. Kısacası LoL'ün kurulu olduğu dizine gidiyoruz. Orada bulunan Config klasörünü silmen yeterli olacaktır. ^^

Eğer olur da sorunun devam ederse bana söyle lütfen. Bu konuda gerekli incelemeleri yapar ve sana yardımcı olurum. ^^

Kendine iyi bak. ♥
Bıdı'yı tanıyorum, çoğu zaman ters cevaplar veriyor.
Client ile ilgili bir sorunu bildirdim bana network ile ilgili yardım etmek istiyor .d
Tekrar bilet aç en iyisi.

Hocam liginiz biraz üst lig olsun merak etmeyin bakıyorlar. Mesela immortal dereceli maçta bir hile gelirse direkt bakıp oyunu durduruyorlar. Ama gold maçta bakmıyorlar. Sadece derece yüksek olunca bakıyorlar.
alakası yok ben eskiden gümüşken 3 kere hileden durdurdular

Arkadaşlar valorant dereceli maçın ortasında pc kapandı ve açılırken anakart markasının yazısında kaldı 5 dk giremedim ve 7 gün ceza yedim bilerek çıkmaıdm nasıl açtırırım cezamı ?
Açtırman çok zor bende 7 gün ban yedim desteğe 2 kere yazdım açmadılar.

Bende niye olmuyor bunlar kaç kez kaybettim bu durum yüzünden.
Hocam bazen bizim hile sandıklarımız aslında hile olmuyor. Genelde smurf denk geliyor zaten ama maçlarda bana da hile diyorlar takmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek ki herkesi algılayıp ceza vermeyecek bir sistemleri yok. Çoğu insan da savunup savunup duruyor. Sonra itiraz ediyorlar. Riot Game'in hiçbir oyununun, para kazanmak dışında oynanabilir bir tarafı yok. Hiç zevk vermiyor mental ve zaman kaybı normal oyuncular için. Hiçbir oyununu oynamıyorum ve çok mutluyum. Cidden şu Riot oyunlarını bırakmaya çalışın, fazla can sıkıcılar. Vanguardları var güya 😂, banladıkları tüm oyuncular manuel incelemenin ardından ban yiyor ve üstüne donanım banı yiyor donanım banı sayesinde oyuncular oyuna giremiyor daha. Üst seviye güvenlik yöntemleride vanguard sayesinde bilgisayarının tüm id ve ip adreslerini alıp manuel inceleme ile ban atıp üstüne donanım banı atarak oyuncuları uzaklaştırmak. Sonra güvenlik sistemlerinin üst düzey olduğunu falan öne sürüyorlar. Tırt bir şirketin tırt bir oyunu. Kim ne derse desin leş bir firma benim gözümde, her konuda.
2 oyunu tüm dünyaya sermiş firma hakkında görüşlerin tamamen kişisel bence...

Hocam bazen bizim hile sandıklarımız aslında hile olmuyor. Genelde smurf denk geliyor zaten ama maçlarda bana da hile diyorlar takmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 oyunu tüm dünyaya sermiş firma hakkında görüşlerin tamamen kişisel bence...
İnsanlar kendisi belirtiyor psikolojimi ***** bu oyun diye, bile bile oynuyor herkes. E onlar da haklı ne yapsın, Ülke ekonomisi belli. Herkes alamıyor yüksek performanslı sistemler. Bu yüzden de küçüklükten beri dolaylı yoldan alıştı insanlar bu tarz düşük sistem vs. gerektiren oyunları. Zaman geçirmek için oynuyorlar, eğlendiklerini hissediyorlar. Oysa ki o kadar güzel oyunlar ve oyunların dışında aktivite var ki insanlar onları tadamadığı için ellerindekileri yüceltiyorlar. Bunları da iyi kullanan bir oyun firması ama bu firmanın kötü olduğunu değiştirmez bu. Herkesin benimsediği bir şey olmuş artık bu kötülük durumu. Herkes bir o kadar ayaklarının altına alırken, aynı şekilde başlarının üzerine çıkartıyor. Bana göre de, büyük kitleye ulaşmış her şey başarılı sayılmaz.

İnsanlar kendisi belirtiyor psikolojimi ***** bu oyun diye, bile bile oynuyor herkes. E onlar da haklı ne yapsın, Ülke ekonomisi belli. Herkes alamıyor yüksek performanslı sistemler. Bu yüzden de küçüklükten beri dolaylı yoldan alıştı insanlar bu tarz düşük sistem vs. gerektiren oyunları. Zaman geçirmek için oynuyorlar, eğlendiklerini hissediyorlar. Oysa ki o kadar güzel oyunlar ve oyunların dışında aktivite var ki insanlar onları tadamadığı için ellerindekileri yüceltiyorlar. Bunları da iyi kullanan bir oyun firması ama bu firmanın kötü olduğunu değiştirmez bu. Herkesin benimsediği bir şey olmuş artık bu kötülük durumu. Herkes bir o kadar ayaklarının altına alırken, aynı şekilde başlarının üzerine çıkartıyor. Bana göre de, büyük kitleye ulaşmış her şey başarılı sayılmaz.
Hocam bir insan gider tuşlu telefonda yılan oyunu oynarken bile zevk alır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. misal sen büyük oyunlardan hoşlanırsın kaliteli oyunlardan hoşlanırsın bende dışarı çıkıp farklı aktiviteler yapmaktan hoşlanırım. Ama burda gelipde "sen valorant oynuyorsun sadece" demeye çalışıp insanları gömmek olmuyor. Yine örnek veriyorum, Benim 3060 li sistemim var ve sistemde şuan sadece valorant cs go ve acvalhalla var. Şimdi evime birisi gelip dese ki sisteme bak oynadıkları oyuna bak dese, Bende Sana ne? derim.

Hocam bir insan gider tuşlu telefonda yılan oyunu oynarken bile zevk alır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. misal sen büyük oyunlardan hoşlanırsın kaliteli oyunlardan hoşlanırsın bende dışarı çıkıp farklı aktiviteler yapmaktan hoşlanırım. Ama burda gelipde "sen valorant oynuyorsun sadece" demeye çalışıp insanları gömmek olmuyor. Yine örnek veriyorum, Benim 3060 li sistemim var ve sistemde şuan sadece valorant cs go ve acvalhalla var. Şimdi evime birisi gelip dese ki sisteme bak oynadıkları oyuna bak dese, Bende Sana ne? derim.
Saygı duyuyorum sizlere de, İyi forumlar.

Bıdı'yı tanıyorum, çoğu zaman ters cevaplar veriyor.
Client ile ilgili bir sorunu bildirdim bana network ile ilgili yardım etmek istiyor .d
Tekrar bilet aç en iyisi.
Bu sefer başka bir yanıt geldi. Biliyordum böyle diyeceklerini. :)

Selamlar dostum,

Bu karantina döneminde umarım senin sağlığın ve sevdiklerinin sağlığı yerindedir.^^

Dostum ben de bir oyuncu olarak seni gayet iyi anlıyorum; ancak KP, Lig sistemi ve ceza sistemi maalesef dışarıdan müdehaleye kapalı. Bu yüzden sana aldığın ceza konusunda sana yardımcı olamıyorum, bu konudaki anlayışın için çok teşekkür ederim. :)

Soru ve önerilerin için her zaman burada olduğumu unutma,

Kendine çok iyi bak,

Görüşmek üzere. :)
Unutma, derinlerden gelen güç her zaman seninle!

Geri