- Konu Sahibi Konu Sahibi
çözüm merkezi/sipariş edilen ürünle ilgili sorular/eksik ürün diyip durumu anlatın kayıt oluşturun. Ne kadar çok o kadar iyi.
Seve Seve İade Eder Onların da Parasını, 175 Olduğunu Nerden Bilsin Adam.İlk dakikalarda sistem açık olduğu zaman alan kişilere gitmiş heralde. Onlar için yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Yada hepsiburada satıcı ile konuşur 175vpyi kullananların parası iade olmaz. Bunu da satıcı ya sorayım
Hepsiburada olsa acımam da adamın maddi durumunu bilmiyoruz. Alacaktım ama WhatsApp'ta adam fiyatla uğraşıyorum falan yazmış görünce vazgeçtim.dikkat et taşlamasınlar abi senisatıcı için iyi bişi dersen ? ? ? atıyorlar direk
meaggduruz
Whatsapptan yazdım knkHepsiburada canlı destek var mı kanka bulamadım ben? Premium vardı galiba bende
75e koymuş heralde zararı çıkarmak için
Bizim parayı atsın bi zahmetAlıntıyı görüntüle
Mağazayı geri . Bizim de parayı atarsan güzel olur
Hocam şarjınız iyi dayanıyorStoğu alan kişilere 175vp gitmiş. Adam 12k ordan 10k da cezadan 22k zarar etmiş.
E şimdi alanlar mağdur oldu? insanlar 740 diye almıştı yoksa kimse durup dururken vp almak istemedi yani. Bunu da sor bakalım satıcıya.Stoğu alan kişilere 175vp gitmiş. Adam 12k ordan 10k da cezadan 22k zarar etmiş.
Ben iptal etmeye çalıştım da olmadı. Üzüldüm adama.Stoğu alan kişilere 175vp gitmiş. Adam 12k ordan 10k da cezadan 22k zarar etmiş.
Laf anlatamam onlara derken müşteriyiz.Stoğu alan kişilere 175vp gitmiş. Adam 12k ordan 10k da cezadan 22k zarar etmiş.