240 hz de benim gibi sorun yaşayan varmı?Tam olarak neyi soruyosun dostum?
1.5 ay oldu alalı hayla aşırı hızlı geliyoryeni alınan bir mouse gibi monitöre alışman gerekli ilk başlarda her şey aşırı hızlı ve akıcı gelir biraz ölüm maçı vs at alışırsın
pingden olabilir veya valorantın sorunu görmeden hs atanlar bile var cidden bozuk oyun riotta bunu düzelteceğine skin çıkarsın anca.1.5 ay oldu alalı hayla aşırı hızlı geliyor
45 ms pingim var ondan olabilir mi yani?pingden olabilir veya valorantın sorunu görmeden hs atanlar bile var cidden bozuk oyun riotta bunu düzelteceğine skin çıkarsın anca.
Post automatically merged:
Satchel peek ile 2 msde öldüren bilirim…
45 neymiş ya45 ms pingim var ondan olabilir mi yani?
Van'da yaşıyorum ne yazıki hocam aslında ttde iken 27 ydi şuan 45 Vodafone geçtik...45 neymiş yainsanlar istanbul sunucusunda 10-15 msde oynuyor internette bir sıkıntı var
Yüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorumBu seninle alakalı muhtemelen elon düşüktür, sadece bilgisayar ile olmuyor bazı şeyler.
Sorun vuramamda değil sinirim bozuluyor mentalimi bozuyorum bekleyin size bir kayıt atacağım bulursam ne demek istediğimi anlayın diyeYüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorum
BulamadimYüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorum
Post automatically merged:
Sorun vuramamda değil sinirim bozuluyor mentalimi bozuyorum bekleyin size bir kayıt atacağım bulursam ne demek istediğimi anlayın diye
Evet bir yerden sonra hayatını sadece aimlabde çimene dokunmadan aim kasmaya harcayacaksınBu seninle alakalı muhtemelen elon düşüktür, sadece bilgisayar ile olmuyor bazı şeyler.