Valorant aşırı hızlı peek

rimuru16

80+
Reaksiyon skoru
16
23.8 72hz 4ms bir monitör kullanıyordum yeni monitör aldım delin 27inc 280 hz monitörü 72 ye göre peekler inanılmaz hızlı bazen adamı göremiyorum bile 240+ hz kullanan biri nasıl yapıldığını anlatabilir mi?

yeni alınan bir mouse gibi monitöre alışman gerekli ilk başlarda her şey aşırı hızlı ve akıcı gelir biraz ölüm maçı vs at alışırsın

1.5 ay oldu alalı hayla aşırı hızlı geliyor
pingden olabilir veya valorantın sorunu görmeden hs atanlar bile var cidden bozuk oyun riotta bunu düzelteceğine skin çıkarsın anca.
Post automatically merged:

Satchel peek ile 2 msde öldüren bilirim…

pingden olabilir veya valorantın sorunu görmeden hs atanlar bile var cidden bozuk oyun riotta bunu düzelteceğine skin çıkarsın anca.

Satchel peek ile 2 msde öldüren bilirim…
45 ms pingim var ondan olabilir mi yani?

Bu seninle alakalı muhtemelen elon düşüktür, sadece bilgisayar ile olmuyor bazı şeyler.

Bu seninle alakalı muhtemelen elon düşüktür, sadece bilgisayar ile olmuyor bazı şeyler.
Yüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorum

Yüce 1 im oynamayıda gayet iyi biliyorum 72 de iken elmasa kadar çıktım ama bu peeklere dayanamıyor artık sinir krizi geçiryorum
Sorun vuramamda değil sinirim bozuluyor mentalimi bozuyorum bekleyin size bir kayıt atacağım bulursam ne demek istediğimi anlayın diye

Sorun vuramamda değil sinirim bozuluyor mentalimi bozuyorum bekleyin size bir kayıt atacağım bulursam ne demek istediğimi anlayın diye
Bulamadim

Evet bir yerden sonra hayatını sadece aimlabde çimene dokunmadan aim kasmaya harcayacaksın

Aslında 75hz veya 60hz oynayan biri adam göremeden öldüm der senin durum tam tersi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,759
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri