aynen kanka hatta afta çıkartırlarbeyler küfürden 2 hafta yemişim şaka gibi bi de bıçak almıştım daha yeni bilsem almazdım bu bana itiraz etsek en azından bi haftaya düşmezmi
bıçak alıp almamanın ne anlamı var 2 hafta sonra kullanmaya devam edersin ?beyler küfürden 2 hafta yemişim şaka gibi bi de bıçak almıştım daha yeni bilsem almazdım bu bana itiraz etsek en azından bi haftaya düşmezmi
Paşa paşa beklemek zorundasın.beyler küfürden 2 hafta yemişim şaka gibi bi de bıçak almıştım daha yeni bilsem almazdım bu bana itiraz etsek en azından bi haftaya düşmezmi
dimi kanka bazı elemanlar geliyo allah kitap ana ata hiç bir şey bırakmadan sövüyor ban da yemiyoDüşüreceklerini sanmıyorum.
Valorantın ban sistemini çok saçma buluyorum. 1 maçtan çıkıyorsun 2 hafta ban.
Valla ben bi ara 1 hafta yemiştim hiç acımıyolar. Başka hesap kasçan artıkbeyler küfürden 2 hafta yemişim şaka gibi bi de bıçak almıştım daha yeni bilsem almazdım bu bana itiraz etsek en azından bi haftaya düşmezmi
Aga illa toxiclikle alakası yok. Troller geliyo insanın sinirini bozuyolarNiye toxiclik yapıyonuz ki?
yücelik eloda bugün viperken jette sövdüysen breeze mapinde haketmişsindir kardeşim o elemanın hakettiğini düşünüyorum halabeyler küfürden 2 hafta yemişim şaka gibi bi de bıçak almıştım daha yeni bilsem almazdım bu bana itiraz etsek en azından bi haftaya düşmezmi
Ben mute atıp geçiyorum.Valla ben bi ara 1 hafta yemiştim hiç acımıyolar. Başka hesap kasçan artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga illa toxiclikle alakası yok. Troller geliyo insanın sinirini bozuyolar
Aga oyunu trollüyolar direkt takıma flaş atıyorlar yakıyolar. Soundpad açıyolarBen mute atıp geçiyorum.
Evet arada bana da geliyor öyle tipler. Onların amacı zaten küfür yemek, bundan keyif alıyolar. Yapacak bir şey yok maalesef böylelerine raporlayıp geçmek lazım.Aga oyunu trollüyolar direkt takıma flaş atıyorlar yakıyolar. Soundpad açıyolar