MachiNe67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 142
ERWPWQEPWQEOPĞQEW hic beklemiyordum
ERWPWQEPWQEOPĞQEW hic beklemiyordum
valoyu cs den ayıran en büyük kısımda o zaten oyunu okumazsan kaybedersin. her şey aim değil valo daOyundaki ajanların yeteneklerini adam akıllı kullanamazsan istersen CS'de 309481293 saatin olsun. Fark etmiyor. Oradaki ajanların ne yaptığını nasıl yaptığını adam akıllı öğrenmedikten sonra o oyunu rekabetçi olarak oynamak çok boş. Millet baseden bir yere smoke atıyor, öteki yukarıdan okla falan seni vuruyor.
ne yazıkı piyasada güzel bir fps oyunu yok bir karar al ve ikisinide bırak bf6 10 ekimde çıkacak onu al oyundan zevk alırsın en azından, ben bıraktım csyi de valoyu da ikiside saçmalık hem kitlesi hem oyun mekaniği hem hileleri eskiden güzeldi o oyunlar lol gibi, belli bi yaştan sonra zaten daha solid oyunlara kayıyıorsun kafan kaldırmıyor fps ine yaparsam yapıyım olmuyor 2500 saat cs var valorantı beceremiyorum adam görmeden ölüyorum görünce de kafa atmazsam indiremiyorum
böyle oyuna başlarım şimdi. her yerden tuzaklar kurbağalar üstüme üstüme geliyor
csgo zamanı günde 7-8 saat oynardım çok pişmanım keşke biraz daha oynayabilseydimne yazıkı piyasada güzel bir fps oyunu yok bir karar al ve ikisinide bırak bf6 10 ekimde çıkacak onu al oyundan zevk alırsın en azından, ben bıraktım csyi de valoyu da ikiside saçmalık hem kitlesi hem oyun mekaniği hem hileleri eskiden güzeldi o oyunlar lol gibi, belli bi yaştan sonra zaten daha solid oyunlara kayıyıorsun kafan kaldırmıyor fps i
bende arkadaşlarla girmesem cs ye de girmem valo ya da girmem, bence yeni pc geçince online olarak bf veya cod oyna, bide rdr2 gibi hikayeli oyunlara başlaonlar yeni bilgisayara geçince![]()
kütüphanede bekliyolarbende arkadaşlarla girmesem cs ye de girmem valo ya da girmem, bence yeni pc geçince online olarak bf1 veya bf2042 oyna, bide rdr2 gibi hikayeli oyunlara başla
bende aynı şekilde oyuna zevkle girerdim eskiden şimdi ne heyecan bıraktılar ne zevk valo zaten çoluk çocuk oyunu gibi, sadece kitlesi bile yeter oynamamak için, gidip rainbow oynayın demiyorum o oyunlar gerçekten çok zor öğrenilen oyunlar ama battlefield gibi hızlı eğlenceli oyunlara şans verin daha mutlu olacaksınız.csgo zamanı günde 7-8 saat oynardım çok pişmanım keşke biraz daha oynayabilseydim
Senin mevzu ne kral?arkadaslar benim konuyada bi el atsanız burda etkilesim cok diye yazıyorum
okları kırıyorum onu öğrendim de bugün üstüme kurbağa atladı vıraak diye napıcağımı şaşırdım ahhahahaha ne varsa eklemişler ya saçma sapanOyundaki ajanların yeteneklerini adam akıllı kullanamazsan istersen CS'de 309481293 saatin olsun. Fark etmiyor. Oradaki ajanların ne yaptığını nasıl yaptığını adam akıllı öğrenmedikten sonra o oyunu rekabetçi olarak oynamak çok boş. Millet baseden bir yere smoke atıyor, öteki yukarıdan okla falan seni vuruyor.
Oyun oldukça basit biraz aim training gerekiyor cs gibi spray atmayacaksın atacaksanda 6.mermiden sonra durup tekrar atacaksın ctrl ile oturup spray atarsan tek yersin dürbün açmayacaksın one tape odaklı oynayacaksın Eğer karakter yeteneklerini kullanmak zor geliyorsa kayo chamber clove gibi heroları oyna bunlar takımdan bağımsızda savaşabilir.okları kırıyorum onu öğrendim de bugün üstüme kurbağa atladı vıraak diye napıcağımı şaşırdım ahhahahaha ne varsa eklemişler ya saçma sapan