Valorant beceremiyorum

valoyu cs den ayıran en büyük kısımda o zaten oyunu okumazsan kaybedersin. her şey aim değil valo da

Oyun okumakla alakası yok, yetenekleri kullanmayı bilmen lazım en kötüsü. Ben mesela medic gibi bir şey var ya, kadın oynuyor hatta. Sadece onu alırdım. Diğerlerini beceremezdim, ama aimle bir şeyleri yapardım. Sonra yine abuk subuk şeyler geldi uyum sağlayamadım bıraktım. :D

okları kırıyorum onu öğrendim de bugün üstüme kurbağa atladı vıraak diye napıcağımı şaşırdım ahhahahaha ne varsa eklemişler ya saçma sapan

Ulan kurbağa nedir ya? ahasdhahhdhsdha

Oyun okumakla alakası yok, yetenekleri kullanmayı bilmen lazım en kötüsü. Ben mesela medic gibi bir şey var ya, kadın oynuyor hatta. Sadece onu alırdım. Diğerlerini beceremezdim, ama aimle bir şeyleri yapardım. Sonra yine abuk subuk şeyler geldi uyum sağlayamadım bıraktım. :D
dediğin karakter sage. oyun okumazsan eninde sonunda takılırsın bi yerlerde map bilgiside çok önemli mesela

dediğin karakter sage. oyun okumazsan eninde sonunda takılırsın bi yerlerde map bilgiside çok önemli mesela
şu an derecesizim ne bi açı kapatma var ne bişey herkes koşuyor kim kimi önce vurursa

Valo ve CS dinamiği çok farklı oyun fakat 2500 saat CS oynadıysan hızlı adapte olman lazım. Ne yaptın hesabı gece açık bırakıp yattın mı dayı?

2.5k cs varsa zaten valonun yuzune bıle bakmamalısın bence sil geç

Valorant oynayan kitlenin olması aşırı garibime gidiyor. Kuzenlerimin zoruyla indirdim 1-2 ay oynadım ve sildim. Hiç sevemedim. Vuruş hissiyatı olsun aşırı yapay ve saçma geldi ve bence adil değil bir sürü karakter var kimi karakter aşırı iyi özelliklere sahip bu avantaj sağlıyor. Kimi kötü. Bunu valorant sever birine söyleyince fan boy gibi savunmaya geçiyor. Sende iyi karakteri seçseydin falan diyor. O zaman oyundaki diğer karakterlerin bulunmasının mantığı nedir? Mesela ben oyunu indirdiğimde chamber karakterini oynuyordum çünkü skills, ulti vs. benlik değil chamberin ultisi awp olduğu için onu oynuyordum sonra sanki çok iyi karakter gibi kartları azaldı mermiler azaldı birşeyler oldu. Birde toxic kitle özellikle çocuk aşırı fazla. Ben şu valorant oynayanlardaki şeyi anlayamıyorum saçma geliyor skin almışım skini istiyorlar her el başı atsana falan filan bana alsana. Csde en nadir awp olsa takımımda dragon lore gidipde atar mısın demem. Çoğu kişi demez. Gördüğü işlev aynı skinli veya skinsiz sırf bu yüzden insan darlamalarındaki amaç ne bunu mantığım almıyor. Bana göre cs çakması hiçbir zaman bir cs olamaz. Bayağıdır oynamıyorum oynayan kuzenim falanda bıraktı sürekli saçma sapan karakterler getirerek iyice oyunu kötüleştirmişler. Ben yıllardır cs oynamayı bırakmadım ama o valorantı bıraktı. Ben kısacası geçici heves gibi görüyorum valorantı. Oynayanların çoğu bırakıyor.

Son düzenleme:
Becerme nolmuş yani. Hayatta her şeyi becerecen diye bir kaide yok.

ben 14k saat uzerinde ancak lolde master uzerine cikabildim uzulme neler yasiyo millet =D 2500 saat hicbisey online oyunlarda

ölme süresi çok kısa smg ile uzaktaki bir insanı 0.5 saniyede öldürebiliyorsun en çok kıl olduğum nokta bu tepki veremiyorsun kesinlikle.
Evet o sovanın okunu atanlar varya onları tokatlayasım geliyor biride füze yolluyor misilleme yapıyor sürekli

salla valoyu 2.5k cs varsa oyunu biliyorsundur faceit devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,560
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri