valorant drop sorunu

omrchn

80+
Reaksiyon skoru
65
merhaba herkese valorantta drop sorunu yaşıyorum büyük ihtimal benden sistem bilgilerimi isteyeceksiniz ama onunla alakalı değil emin olun
valorantta optimizasyon sorunu var 120 fps alıyorum bir anda 10 fps ye düşüyor ve drop oluyor genelde ateş ettiğimde scope ile baktığımda skin açtığımda teleporttan geçtiğimde oluyor lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Oyun hard diskte mi kurulu? Oyun esnasında ısınma sorunu oluyor mu

ssd ye kurulu ve ısınma sorunu olmuyor garip bir drop 6 ay önce yine olmuştu bir şekilde düzeldi ama şimdi düzelmiyor
Valorantta ciddi drop sorunları yaşanıyor herhalde, herkes şikâyetçi. Pencereli tam ekran modunda oynayın belki sorununuz düzelir

Valorantta ciddi drop sorunları yaşanıyor herhalde, herkes şikâyetçi. Pencereli tam ekran modunda oynayın belki sorununuz düzelir
denedim aynı sorun devam ediyor hiç değişmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta youtube da bir video var görev yöneticisinden işlemci benzeşmesinden cpu 0 kapatın diyordu herkeste olmuş bende olmuyor bu arada sürekli kendini kapatıyor o ayar tekrar tik işaretlenmiş oluyor yani

Geri