Valorant fps degerleri normal mi

beslemiyor çünkü şaka değil kendim kullanıyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya hocam :D? ben kullanıyorum darboğaz var yalan mı söylüyoruz arkadaş sanki kendi kullanıyor
allahım kafayı yersin aynen knk rx 550 için besliyor max iyi forumlar sana

Seninki 9100F kanka

10100F'den bahsediyorlar.

allahım kafayı yersin aynen knk rx 550 için besliyor max iyi forumlar sana
dostum benim öyle bir iddiam yok maksimum 1650ye kadar kullanıyor @RevDeisDou hocam sende söylemedin mi bana darboğaz yapıyor diye sonra ben dinlemeyip aldım ve darboğaz yaşadığım hakkında konu açtım ve kendisi de darboğaz olur dedi

Seninki 9100F kanka

10100F'den bahsediyorlar.
abi çıldırıcam işlemci 10100f imiş bende diyorum niye diretiyorlar mb arkadşlar kusura bakmayın

beslemiyor çünkü şaka değil kendim kullanıyorum?

ya hocam :D? ben kullanıyorum darboğaz var yalan mı söylüyoruz arkadaş sanki kendi kullanıyor
Bro ben de kullanıyorum dar boğaz yok :/

i3 10100f 1660super 8x2 3200mhz cl16 ram hahaha farketmemisim degistirim sindi

Yok hocam yanlis biliyorsunuz darbogaz yasamiyorum

Goremedim imzayi?
Acer Nitro 5 / Gtx 1660 Ti 6 Gb / i5-10300h / 1x16 Gb Ram / 512 Gb Ssd / 144 Hz /

ben 10100f+1650 de 150 fps civarı alıyorum ama ilk topladığımda 200 idi 1080 p de. daha sistemim 3 aylık gelecekte benimde 100 fps civarında olur diye tahmin ediyorum

Bu aşırı zeki arkadaşı etiketliyeyim de hemen inkar etsin. Kendisine kanıt gösterdiğim halde inkar ediyordu da. :D @!Yardım Lazım!
Benim zeki olmak gibi bir derdim yok ama senin anlayamamak gibi bir sorunun var ve bunu en yakın zamanda çöz 😁, gelecekte problem yaşarsın. Sözlerimi ve durumları kıvırman da beni güldürüyor ya çaresizlikten yapıyorsun bunu ya da başta söylediğim gibi cidden anlamanda bir sorun var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar oyun daha yeni, optimizasyon sıkıntısı olabilir. Sakin olun. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,996
Üyeler
197,339
Son üye
fenerbahcee1907
Geri