VALORANT Güncellemesi Geldi!

Ve Immo-Radiant lar bir grupta max 2 kişi grebiliyorlar. Kendi topuğuna sıktı riot. Smurfler daha çok artacak.
Asıl sıkıntı şu bütün maçlarda MVP olmam ve önceki sezon Platin 2 olmama rağmen gümüş 3 başlattı.....

elo boost olduğundandır
Bunu söyleyen kişi önceki sezon Gold bir olup MERTCAN adında birine kendini boostlatmıştır ve şuan boostlandığı immortal 1 rankından Platin 1 düşmüştür.

Bunu söyleyen kişi önceki sezon Gold bir olup MERTCAN adında birine kendini boostlatmıştır ve şuan boostlandığı immortal 1 rankından Platin 1 düşmüştür.
ağlama oyna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen boostlattığım için elmaslarla olan maçlarda 20 vuruyorum onda da mouse mu vuruyor

Oyuna bildiğiniz gibi 2 gün önce başladım ve bugün derecesizde 4 ace aldım 1 maçta dünyanın en iyi maçıydı benim için 3v5 kaldık ama kazandım yanımda da kızlar vardı Allahım oynuyorum bu oyunu

Oyuna bildiğiniz gibi 2 gün önce başladım ve bugün derecesizde 4 ace aldım 1 maçta dünyanın en iyi maçıydı benim için 3v5 kaldık ama kazandım yanımda da kızlar vardı Allahım oynuyorum bu oyunu
ne
ciddi mi

valla billa olm anlamadım millet mi çok kötü killjoy ile oynadım birde onla saldırdım yani ona rağmen efsaneydim bence çoğu zaman da 4 kil aldım birini arkadaşlar aldı
not: onu bunu bilmem spectre ile phantom adamdır guardıanın allah canını almasın

bana da rizeli kazım denk gelsin.
gksdlşgksaşldg olm adam 10 yaşında allahım sövüyor alt f4 çekiyordum sinirden brimstone karşıdan ultı atıyor adam arkamdan çıkmıyor oyunun kitlesine çare gelmesi lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,000
Üyeler
190,678
Son üye
sekkom0
Geri