Derecesiz'e girdim.ne girdin?
Derecesiz'e girdim.ne girdin?
Asıl sıkıntı şu bütün maçlarda MVP olmam ve önceki sezon Platin 2 olmama rağmen gümüş 3 başlattı.....Ve Immo-Radiant lar bir grupta max 2 kişi grebiliyorlar. Kendi topuğuna sıktı riot. Smurfler daha çok artacak.
Çünkü Radiant lar Platin 3. O yüzden demir 1 adam bile ortalama çıkabilirAsıl sıkıntı şu bütün maçlarda MVP olmam ve önceki sezon Platin 2 olmama rağmen gümüş 3 başlattı.....
Asıl sıkıntı şu bütün maçlarda MVP olmam ve önceki sezon Platin 2 olmama rağmen gümüş 3 başlattı.....
Bunu söyleyen kişi önceki sezon Gold bir olup MERTCAN adında birine kendini boostlatmıştır ve şuan boostlandığı immortal 1 rankından Platin 1 düşmüştür.elo boost olduğundandır
ağlama oynaBunu söyleyen kişi önceki sezon Gold bir olup MERTCAN adında birine kendini boostlatmıştır ve şuan boostlandığı immortal 1 rankından Platin 1 düşmüştür.
aynen boostlattığım için elmaslarla olan maçlarda 20 vuruyorum onda da mouse mu vuruyorBunu söyleyen kişi önceki sezon Gold bir olup MERTCAN adında birine kendini boostlatmıştır ve şuan boostlandığı immortal 1 rankından Platin 1 düşmüştür.
neOyuna bildiğiniz gibi 2 gün önce başladım ve bugün derecesizde 4 ace aldım 1 maçta dünyanın en iyi maçıydı benim için 3v5 kaldık ama kazandım yanımda da kızlar vardı Allahım oynuyorum bu oyunu
valla billa olm anlamadım millet mi çok kötü killjoy ile oynadım birde onla saldırdım yani ona rağmen efsaneydim bence çoğu zaman da 4 kil aldım birini arkadaşlar aldıne
ciddi mi
gksdlşgksaşldg olm adam 10 yaşında allahım sövüyor alt f4 çekiyordum sinirden brimstone karşıdan ultı atıyor adam arkamdan çıkmıyor oyunun kitlesine çare gelmesi lazımbana da rizeli kazım denk gelsin.