Valorant karakter etkinleştirme

myworld

80+
Reaksiyon skoru
29
Valorant oyununu yeni yeni oynuyorum ve öğreniyorum kontrat etkinleştirme nedir ücretli mi anlamadim

Kontratı etkinleştirip puan kasa kasa karakterleri açıyorsunuz. Ücretli değil ama bir karakteri VP ile de açabilirsiniz

Valorant oyununu yeni yeni oynuyorum ve öğreniyorum kontrat etkinleştirme nedir ücretli mi anlamadim
Oyuna yeni başladığınızda ücretsiz 1 tane karakter etkinleştirme hakkınız oluyor , kullandığınızda bitiyor ve diğer ajanları yani karakterleri açmak için oyunu sürekli oynayıp level atlamanız gerekiyor ve xp tarzı bir şey var onlar ile açılıyor.

Kontratı etkinleştirip puan kasa kasa karakterleri açıyorsunuz. Ücretli değil ama bir karakteri VP ile de açabilirsiniz
Şuan etkinleştir dediğim bir karakter var mesela ondan vazgeçip başkasını etkinleştirebiliyorum görev yaptıkça o karakter benim oluyor doğru mu

Ajanları etkinleştirmek için ajan menüsüne girip kontrat etkinleştirmen lazım. XP kastıkça kontratı açtığın ajan açılacak.
Bu arada Gamepass'in varsa Riot hesabına bağlarsan mevcut ajanlar direkt açılacak.

Geri