Valorant Oynayışım Nasıl?

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,883
1 Ölüm maçı videosunu bırakıyorum 20 seviye birine göre yorumlar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Video yükleyemedim 900 mb nasıl yükleyeyim?

Video yok hocam.

1 Ölüm maçı videosunu bırakıyorum 20 seviye birine göre yorumlar mısınız?

Video yükleyemedim 900 mb nasıl yükleyeyim?
Youtubeye yükleyip buraya gönderebilirsin.

Son düzenleme:
Oyun başında yaptığınız uzun atlama beni bitirdi hocam
O imza hareketi çaktırma :D. Jettin süzülmesi ölüm maçında çalışmıyorumuş anlamış olduk.

O imza hareketi çaktırma :D. Jettin süzülmesi ölüm maçında çalışmıyorumuş anlamış olduk.
Aimin çok yerde hocam aimini kafa hizasında tutmaya alışırsan senin için daha iyi olur senin tarz biraz yere bakan yürek yakan tarzı galiba aimini birazz yukarıda tut hocam sen kaldırana kadar adam seni vuruyor

Ölüm maçı videosu atman bana göre saçma rekabetçi at ki rekabetçide nasıl oynadığını eleştirebilsinler.

Aimin çok yerde hocam aimini kafa hizasında tutmaya alışırsan senin için daha iyi olur senin tarz biraz yere bakan yürek yakan tarzı galiba aimini birazz yukarıda tut hocam sen kaldırana kadar adam seni vuruyor
Haklısınız fakat adam görünce aim hemen kalkıyo adamı vurabiliyorum videoda da fark ediliyor 1 yıl sonra girdim ilk kez.

Ölüm maçı videosu atman bana göre saçma rekabetçi at ki rekabetçide nasıl oynadığını eleştirebilsinler.
Aim açısından attım rekabetçi cezam var :D.

Videoyu tam izlemedim hocam ama 2 şey gördüm 1 dediğim gibi aim yerde 2 elinizde bıçakla çok yakalanıyorsunuz ben izlediğim yere kadar bunları gördüm

Geri