Vans Knu Skool Giyen Var mı?

Saturn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
999
638575208098479118 (1).jpg
Ayakkabı bol bir şey dışında giyilmez gibi duruyor resimlerde kaba gibi.Kullanan var mı rahat mı? Bol birşry dışında giyilebilir mi?

bende laciverti var zaten gelende ya bol giyerim ya şort. ikisiyle görünüş olarak gayet okey. kabalığı da aşırı değil dili ve yan kısımları biraz pofuduk. gayet rahat ediyorum bunu giyerken. bu aralar garaja çektim jordan giyiyorum ama aşırı özledim kesinlikle daha rahat ve psikolojik olarak daha iyi hissetiriyor. ama hepsinin malzemesi aynı değil. kanvas olan gayet iyi sağlamlık ve rahatlık konusunda ama beyaz bi modelin dışı daha sert bi malzemeydi plastik gibi. arkadaşım kullandı parmağının temas ettiği kısımlar patladı bazı çatlaklar oluştu ayakkabıda. dışı süet gibi olana güvenebilirsin her konuda güzel ayakkabı. 4k eder mi o soru işareti. kod vs ile daha uyguna getirmeye çalış. ya da diğer satıcılar.

sürekli vans ayakkabı kullanan birisi olarak açıkçası knu skool'u çıktığından beridir pek beğenemedim. vans ayakkabının sokak/kaykay ayakkabısı olmasının yanında derli toplu görünümü zaten onu özel kılan şey. takım elbisenin altına giysen sırıtmaz yani. ama bu ayakkabı öyle değil, giyimi açısından çok sınırlı, dağınık ve kaba gözüküyor. eğer sürekli baggy/skater tipi giyiniyorsan alabilirsin tabii ama giyimin sürekli değişiyorsa tercih etmeni önermem.

Geri