Yardım Vatan mağazasından anakart alırsam orada montajını yaparlarmı?

Bilgisayar şuan nerede yakın biride monstaj için yardımcı olur
yani bilmiyorum bana çok basit geliyor pc montajlamak beni yoran kısım o kabloları gizlemek gerisi boş başka yetkili servise verilmez para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart degismem gerekiyor fakat biraz korkum var oarcalara zarar veririm gibi o yüzden vatanda sadece anakart alırsam montajını yaparlarmı?
anakartı aldığın zaman yaz çok basit kurulum sana öğreticem kendi işinizi kendiniz görün çok basit b650-m kurulum yapmıştım zaten' de tüm anakart kurulumları hemen hemen aynı bazen pinler farklı yerlerde olabiliyor

yani bilmiyorum bana çok basit geliyor pc montajlamak beni yoran kısım o kabloları gizlemek gerisi boş başka yetkili servise verilmez para

anakartı aldığın zaman yaz çok basit kurulum sana öğreticem kendi işinizi kendiniz görün çok basit b650-m kurulum yapmıştım zaten' de tüm anakart kurulumları hemen hemen aynı bazen pinler farklı yerlerde olabiliyor
bende sıvı soğutma falanda var onun macun yenilemesi biraz sıkıntı yeni 7000 serisi islemcilerde çünkü yanları açık ya iceriye macun girdigi an islemci ölüyo

anakart degismem gerekiyor fakat biraz korkum var oarcalara zarar veririm gibi o yüzden vatanda sadece anakart alırsam montajını yaparlarmı?
yapmazlar ben aldım yapmadılar ama biosu kurdular sağolsunlar

Değiştirirler diye düşünüyorum fakat hem ücretli olabilir hem de her hangi bir şey olursa mesuliyet kabul etmiyorlar diye biliyorum.

Yapmazlar yüksek ihtimalle diğer parçalarda vatandan olması lazım A serisinden B serisine çok uğraşmaya değmez bence overclock işlerine girmeyecekseniz.

Yapmazlar yüksek ihtimalle diğer parçalarda vatandan olması lazım A serisinden B serisine çok uğraşmaya değmez bence overclock işlerine girmeyecekseniz.
islemcinin tdp degerleri anakartı aşıyor buda sürekli fps dalgalanmasina sebep oluyor bu yuzden değişmek şart

islemci 105w istiyo anakart 88w veriyor

islemcinin tdp degerleri anakartı aşıyor buda sürekli fps dalgalanmasina sebep oluyor bu yuzden değişmek şart

islemci 105w istiyo anakart 88w veriyor
İşlemcinizi şimdi fark ettim evet o zaman b serisi şart.

psu ve anakart montajı cok korkutucu geliyor bana .d mesela şuan gtx 1050 kullanıyorum 4 pin girişli 3 ay sonra falan 6700 xt alacağım o 8pin girişli sanırsam onun kablo bağlantısını nasıl yapacağım hiçbir bilgim yok

Geri