Söylenenle yazılanlar arasında dağlarca fark var okuduğunuzda eminimki farkediceksiniz.Neden hocam?
Söylenenle yazılanlar arasında dağlarca fark var okuduğunuzda eminimki farkediceksiniz.Neden hocam?
Katılıyorum sozde birebir degisim diyorlar akilli saat almıştık ne olursa olsun değişir cart curt derken saat bozulunca biseyi yok denilip geri gonderildi Yine hakem heyetine gittikSöylenenle yazılanlar arasında dağlarca fark var okuduğunuzda eminimki farkediceksiniz.
Uzatma yapmadım hiç. Elimde metin yok.Söylenenle yazılanlar arasında dağlarca fark var okuduğunuzda eminimki farkediceksiniz.
İkiside değil dışardan bi sigorta firmasıyla anlaşılıyor.Uzatma yapmadım hiç. Elimde metin yok.
Garanti süresinin uzatilması değil mi? Servis mi bakıyor yine yoksa satıcı mı?
Bende soundbar arayışı içindeyim uygun varsa güzel bisey alıcamSoundbar var mı acaba
Okudum.Umarım garanti uzatmanın bütün metninide okumuşsunuzdur hocam
Hepsinde olabilir. Ben Çanakkale'deyimHangi vatan
Uzatma yapmadım hiç. Elimde metin yok.
Garanti süresinin uzatilması değil mi? Servis mi bakıyor yine yoksa satıcı mı?
Ayrıca haklısınız. Bana da satıcı yanlış bilgi vermeye çalıştı ve ben onu düzelttim.Söylenenle yazılanlar arasında dağlarca fark var okuduğunuzda eminimki farkediceksiniz.
Yuzde 65 veriyorlar artık. Bence çok güzel bir şey.Vatandan gm21 pro almıştım garanti yaptırdım 3 ay sonra telefonu düşürdüğüm için vatana gittim 1 hafta inceledikten sonra telefon tamir edilemez deyip 3 de 1 parasını verdiler. Telefonu geri istedim parayı kabul etmeyip ama vermediler sözleşmeyi gösterdiler. Sözleşmede sizi zarara uğratıcak her ayrıntıyı yazmışlar. Telefonu tamir ettirsem daha az zarara girerdim.
Televizyonlarada bunu yapabilirler mutlaka okuyun benim gibi hata yapmayın.
Çok üzücü olmuş bu arada. Geçmiş olsun.Vatandan gm21 pro almıştım garanti yaptırdım 3 ay sonra telefonu düşürdüğüm için vatana gittim 1 hafta inceledikten sonra telefon tamir edilemez deyip 3 de 1 parasını verdiler. Telefonu geri istedim parayı kabul etmeyip ama vermediler sözleşmeyi gösterdiler. Sözleşmede sizi zarara uğratıcak her ayrıntıyı yazmışlar. Telefonu tamir ettirsem daha az zarara girerdim.
Televizyonlarada bunu yapabilirler mutlaka okuyun benim gibi hata yapmayın.
Kargodan hasarlı ürün almak bilinçsiz tüketici hatasıdır. İsterseniz araştırabilirsiniz. Adalet önünde siz kargoyu kabul ettiğiniz gibi haksız oluyorsunuz. Kargonun üstünde hasar gördü mü diye gösteren ufak bir sensör bile var. Satın alırken satan kişi kargoda çizik bile varsa sakın almayın direk yenisini yollayacağız diye beni 50 kere uyardı.Vatan Bilgisayardan bir şey alınmaz. Vestel TV aldık ürün geldi kutuda çok küçük bir hasar vardı farketmedik. Servis kurulum için geldi kutuyu açtı panel kırık çıktı. Tutanak tutuldu Vatan Bilgisayar'a başvurduk bizi ilgilendirmiyor kargodan teslim almasaydınız diyip başlarından saldılar.
Çanakkale Vatan ile hiç kötü bir şey yaşamadım. İlk tüplü monitöre sahip bilgisayarımı bile orada almıştı babam.Evet bu foruma vatandan bişey almayın konusu gerek. Gerçi oda reklam olur ya XD
tüketici hakem heyetine vericen o tarz durumda bak nasıl çözülüyor ama ben vatandan ne aldıysam adamlar ya değişim yaptı ya da iade sorun durumunda hatta bi ara laptop almıştık ısınıyor diye geri verdik adamlar stoktan sıfır ürünle değiştirdilerVatan Bilgisayardan bir şey alınmaz. Vestel TV aldık ürün geldi kutuda çok küçük bir hasar vardı farketmedik. Servis kurulum için geldi kutuyu açtı panel kırık çıktı. Tutanak tutuldu Vatan Bilgisayar'a başvurduk bizi ilgilendirmiyor kargodan teslim almasaydınız diyip başlarından saldılar.