Virüs programını nasıl kapatabilirim?

aliaarslann01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
1763240137180.webp
1763240193843.webp

Arkadaşlar, utorrent indirmeye çalışıyorum windows defender sürekli engel koyuyor, kapatmama rağmen yine de indirmeye izin vermiyor sorunu nasıl çözebilirim?

virüs algılandı diyince yinede indir diyebiliyorsun ve windows defender tamamen kapanmıyor programsız pc yeniden açılana kadar kapatabilirsin sadece onuda windows güvenliğinden virüs ve tehtit koruması, ayarları yönet de oradaki gerçek zamanlı korumayı kapat

virüs algılandı diyince yinede indir diyebiliyorsun ve windows defender tamamen kapanmıyor programsız pc yeniden açılana kadar kapatabilirsin sadece onuda windows güvenliğinden virüs ve tehtit koruması, ayarları yönet de oradaki gerçek zamanlı korumayı kapat
yine de indir seçeneği çıkmıyor, yoksa ona basar devam ederdim zaten. attığım ekran görüntüsü virüs ve tehdit koruması ekranına girmeye çalışırken karşıma çıkıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Utorrent kullanma zaten, qbittorrent indir.
Windows defender virus & threat protection settings den ayar yapabilirsin, kapattım derken tamamen mi kapattın defenderı?
Arkadaşım, attığım ekran görüntüsü zaten o menüye girmeye çalıştığımda çıkıyor.

Utorrent kullanma zaten, qbittorrent indir.
Windows defender virus & threat protection settings den ayar yapabilirsin, kapattım derken tamamen mi kapattın defenderı?
onu indirmeye çalışırken de virüs algılandı hatası aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

utorrent yerine qbittorent indir sorun çözülür
İnmiyor, aynı hatayı veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,091
Üyeler
186,709
Son üye
anahtar1453