Berk Atmaca
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,349
Byler şu hatayı nasıl çözerim? Derslerde c# görüyoruz ve ne yazarsam yazayım çalıştıramıyorum (içindeki kodu internetten kopyaladım içeriği çokta önemli değil)
Ben sıfırdan bir C# projesi oluşturmanı öneririm. Muhtemelen proje dosyası sonradan düzenlenmiş o sebepten dolayı hata veriyor olabilir. Hiç karşılaşmadığım bir hata olduğu için nasıl çözülür bilmiyorum.Alıntıyı görüntüle
Byler şu hatayı nasıl çözerim? Derslerde c# görüyoruz ve ne yazarsam yazayım çalıştıramıyorum (içindeki kodu internetten kopyaladım içeriği çokta önemli değil)
Bu tarz hatalardaki fix çözüm, yeni bir proje oluşturmak :dAlıntıyı görüntüle
Bu tarz hatalardaki fix çözüm, yeni bir proje oluşturmak :d
Yok knka zaten bu yeni proje. Hatayı göstermek için açtım.Ben sıfırdan bir C# projesi oluşturmanı öneririm. Muhtemelen proje dosyası sonradan düzenlenmiş o sebepten dolayı hata veriyor olabilir. Hiç karşılaşmadığım bir hata olduğu için nasıl çözülür bilmiyorum.
Sil yükle yapıcam sanırım. Değiştirdim olmadı yine.Hata yok gibi CTRL + F5 ile çalıştırmayı deneyin hala hata çözülmüyor ise yeni proje açıp deneyin yine çözülmez ise sil yükle yapın
Deneyim hocam. Güncellerim konuyu oldu/olmadı diyeAlıntıyı görüntüle
Yükleme yaparken Visual Studio Installer açılacak oradan bunun seçili olduğunu unutmayın
Yeni isim verip kaydettim ama build komutunu nasıl seçip derleyeceğimi hiç bilmiyorum.Projeye önce yeni bir isim verip kayıt etmelisin. Sonra build komutunu seçerek derlemelisin. Sonra çalıştırabilirsin.
Derleme seçeneklerine bak. Üst panelde ara.Yeni isim verip kaydettim ama build komutunu nasıl seçip derleyeceğimi hiç bilmiyorum.