raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 344
150 TL de veriyor mu yoksa onu hariç mi tutuyor@serkan60 Benim yatmış ama dün tekrar yapmıştım ona göre 1 tane gelmiş sadece
150 TL de veriyor mu yoksa onu hariç mi tutuyor@serkan60 Benim yatmış ama dün tekrar yapmıştım ona göre 1 tane gelmiş sadece
İlk yaptığımda sadece 150 tl verdi ikinci yaptığımda 500 verdi150 TL de veriyor mu yoksa onu hariç mi tutuyor
@serkan60 Benim yatmış ama dün tekrar yapmıştım ona göre 1 tane gelmiş sadece
kanka ben siparişleri iptal etmiştim onların parası da hepsinin yatacağını söylüyor cashbacklar de yattıAz önce banada geldi
3 bin tl kârdayım 2500 tl anneler gününden, 600 tl de%10 ve hepsiburada 150 tl cashback ile geldiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka ben siparişleri iptal etmiştim onların parası da hepsinin yatacağını söylüyor cashbacklar de yattı![]()
iptal edilen siparişlerin parası iade edildiğinde otomatik kesecekMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka ben siparişleri iptal etmiştim onların parası da hepsinin yatacağını söylüyor cashbacklar de yattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 bin tl kârdayım 2500 tl anneler gününden, 600 tl de%10 ve hepsiburada 150 tl cashback ile geldi
para iadelerine baktım da hepsinin orijinal ödenen tutarının iade edeceği yazıyor bakalım gelince anlarıziptal edilen siparişlerin parası iade edildiğinde otomatik kesecek
yo kesmiyoriptal edilen siparişlerin parası iade edildiğinde otomatik kesecek
ben de öyle düşünüyorumyo kesmiyor
İadeler gelmeden paraları çek benceben de öyle düşünüyorum
aynen öyle yapıcam 1 saat sonraİadeler gelmeden paraları çek bence