Anladım hocam e devletten yaparsınız bence iptalihocam tt altyapısından superonline altyapısna geçiremiyorlarmış
tamam aileme kabul ettirebilirsem deneyeceğim türknetAnladım hocam e devletten yaparsınız bence iptali
Umarım başarılı olursun baya düşükmüştamam aileme kabul ettirebilirsem deneyeceğim türknet
babam sırf tivibu için şu anki tahattütü yenilettireceğim diyor ne yapacağım bilmiyorum şu anki internetim;
Müşteri hizmetleri milleni iyi. O zaman siz millenicom'a geçinbir şekilde ikna ederim ama kesin bir karar kılmam gerekiyor deneyelim dediğimde kabul eder mi? bilmiyorum
35 diycem ama hız çok düşer. Valla sen Türknet seçeceksin gibio da pahalı iki ucu pis değnek 50ye göre 110tl çok pahalı bence
herhalde, muhtaç kaldık aslında türknet hiç istemiyordum ama neyse denemek lazım. birde binadakilere sorayım vodofone kullanan varsa bir fikrim olur35 diycem ama hız çok düşer. Valla sen Türknet seçeceksin gibi
Ben de öyle diyordum ama senin milleni bütçeni aşıyor, vodafone güvenemiyoruz tek seçenek türknet kalıyor gibi@LordHasan alpolojix hocamda türknet kendi altyapısı olmadığı sürece önermiyorum diyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım
amaan ben binadakilere sorayım olumlu yanıt alırsam milleni 50mbqs superonline alayım en iyisiBen de öyle diyordum ama senin milleni bütçeni aşıyor, vodafone güvenemiyoruz tek seçenek türknet kalıyor gibi